Bonzai içtiği iddia edilen taksicinin kaza hatıra

Bonzai içtiği iddia edilen taksicinin kaza hatıra
Bonzai içtiği iddia edilen taksicinin kaza hatıra
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şişli’de taksi sürücüsü S.A.,  motosiklete ve hurdacı el arabasına çarptı. Kaza sonrası taksi sürücüsünün direksiyon başında dingin kaldığını görebilen vatandaşlar ayıltmak için uzun vakit mücadele gösterdi.

“UYUŞTURUCU İÇMEDİM”

Olay yerine gelen polis ekiplerinin haber vermesi üzerine gelen sıhhat ekipleri taksi sürücüsünü kendine getirdi. Aracından inen taksici S.A.,  güya “Ben kaza yapmadım, uyuşturucu içmedim” diyerek etraftakilere küfredip hakaret etmeye başladı. Küfürler üstüne mahalleli taksiciyi tekme, tokat darp etmeye başladı. Durum yerindeki polis ekipleri taksiciyi şahlanmış kalabalığın elinden kuvvet kurtardı. Darp sırasında başından yaralanan taksici ambulansla hastaneye kaldırıldı.

“DAHA GELİRKEN BAYGINDI, HAYATIMIZI BASKI KURTARDIK”

Taksinin çarptığı külüstür aracının sahibi “Taksici daha gelirken baygın vaziyetteydi uyuşturucu mu ne içmiş, doğrudan doğruya sürükleye sürükleye arabanın arasına sıkıştırdı bizi, hayatımızı zor kurtardık. Ayaklarımız kopuyordu, dizimde şişkinlik oldu. Yarım saat ayılmasını bekledik. Polis çağırdık ambulans geldi. Afiyet ekipleri bize baktı sonradan onu ayılttılar. Taksici suçunu kabul etmedi. Küfürbaz konuşup insanların üstüne yürüdü. ‘Ben uyuşturucu içmedim, torbacı değilim’ diyordu. Mahalleliyi tahrik etti; onlar da dövdüler”dedi.

Bonzai içtiği iddia edilen taksicinin kaza anı

“BONZAİ İÇİP TAKSİ KULLANDIĞI İÇİN DÖVDÜLER”

Taksinin çarptığı motosiklet sahibi Ahmet Seyisoğlu “Ticari bonzai içmiş baygın şekilde geliyor. Ben motorun üzerindeydim yeni inmiştim duruyordum. Önce bana daha sonra hurdacıya vurdu. Vurduktan daha sonra yarım saat arabanın içinde baygın kaldı. Daha Sonra gelen sıhhat ekipleri onu ayılttılar. Kendine gelince aşağıya indi ben bir şey içmedim, diyor. Kaza sonrası taksiyi ben stop ettim. Bana ‘Beni gasp ettin’ diyor. Daha Sonra polis geldi. Bonzai içip taksi kullandığı için mahallenin gençleri taksiciyi dövdü. Bu taksiye bizim çocuklarımız, ailemiz binebilir, daha farklı kaza olabilir. Taksici ambulansla hastaneye kaldırıldı.” diye konuştu. Polis olay sonrası soruşturma başlattı.

Bonzai içtiği iddia edilen taksicinin kaza anı

KAZA VE DAYAK ANI EMNIYET KAMERASINDA

Taksinin motosiklete ve hurdacı arabasına vurduktan sonradan durması, çevredekilerin kaza yapan taksinin başında toplanması, taksi sürücüsü S.A.’nın darbedilmesi ve polisin vatandaşları uzaklaştırmaya çalışması güvenlik kamerasına yansıdı.

Bonzai içtiği iddia edilen taksicinin kaza anı

CEP TELEFONU İLE GÖRÜNTÜLEDİLER

Hem kaza sonrası kullandığı taksinin içinde kendinden geçmiş halde olan S.A., vatandaşlar kadar cep telefonu ile görüntülendi.

Bonzai içtiği iddia edilen taksicinin kaza anı