Beyoğlu’nda ‘akbil basın’ diyen sürücü bıçaklandı

Beyoğlu'nda 'akbil basın' diyen sürücü bıçaklandı
Beyoğlu'nda 'akbil basın' diyen sürücü bıçaklandı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beyoğlu’nda özel halk müziği otobüsüne bindikten sonra akbil basmadığı iddia edilen  4 kişi ile otobüs şoförü aralarında ağız dalaşı çıktı. Olayda otobüs şoförü sol bacağından bıçaklanırken olayı gerçekleştirenler kaçarak uzaklaştı.

4 BIREY OTOBÜSE BİNDİ

Olay Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı’nda saat 08.00 sıralarında meydana geldi. sözde Taksim- Kayaşehir hatlı özel insanlar otobüsünde çalışan Ercan Kılıç durağa yanaştığı sırada 4 birey otobüse bindi. Sürücü Kılıç bir vakit sonradan otobüse akbil kullanmadan binen 4 kişiyi akbil kullanması yönünde uyardı. Bunun üstüne kavga çıktı.

Beyoğlu'nda 'akbil basın' diyen sürücü bıçaklandı

KİŞİLER KAYIPLARA KARIŞTI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üstüne Ercan Kılıç sol bacağından bıçaklandı. Olayı gerçekleştiren kişiler koşarak kayıplara karıştı. Yolcuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık durumu ekipleri sevk edildi. Yaralı Ercan Kılıç olay uygun yapılan ilk müdahalenin arkasından ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayda yaralanan otobüs şoföre Ercan Kılıç, “Akbillerinizi doldurun dedim. Onlar da aşağıda inmediler. Ben de yukarı çıktım. Neden oturuyorsunuz yolcular sizi bekliyor dedim. Kavga çıktı, bıçaklandım.” dedi.

Beyoğlu'nda 'akbil basın' diyen sürücü bıçaklandı

İKİ KIŞI SOFÖRE SALDIRDI DİĞERİ BIÇAKLADI

Olay anında otobüste yer alan gezgin Mert Ünal, “Taksim’den otobüs yolcuları aldı. Bir durak sonradan bu arkadaşlar bindi. Akbilleri yoktu. Şoför bunlara “Durun biri sizin yerinize akbil basar” dedi. Bunlarda otobüsün ikinci katına çıktı 2-3 durak sonradan sürücü,’akbil basmayanlar aşağıda insin’ dedi. Akbilsiz binen 4 birey yukarıdan aşağıda küfür etti. Sürücü de ‘inin aşağıda’ dedi. Otobüsün kapılarını açtı. Ondan sonra şoförle tartışmaya başladılar. İki birey şoföre saldırdı. Sürücü kendini korurken üçüncü kişi şoförü bıçaklayıp kaçtı. Toplam 4 kişilerdi.” dedi. Polis ekipleri kaçan 4 kişiyi tutmak için egzersiz başlattı.