Beylikdüzü’ndeki akarsu hırsızlığı kamerada

Beylikdüzü'ndeki akarsu hırsızlığı kamerada
Beylikdüzü'ndeki akarsu hırsızlığı kamerada
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beylikdüzü’nde bir markete alıcı kılığından gelen hırsızlık şüphelisi, alışveriş sepetine ve koltuğunun altına aldığı çaylarla birlikte kaçtı. Yaşanan anlar emniyet kamerası göre kaydedildi. Durum, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Yakuplu Mahallesi’nde yer alan bir markette yaşandı.

NEHIR PAKETLERİNİ SEPETE DOLDURDU

Hırsızlık şüphelisi bir adam, elindeki alışveriş sepetiyle çayların bulunduğu reyona içten yöneldi. Civarda gördüğü insanlara da aldırış etmeyen güvenilmez, piyasa değeri yaklaşık 40 lira olan akarsu paketlerini sepete doldurmaya başladı.

Market’teki dere hırsızı kamerada

ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLADI

Ilk ilk önce bayağı bir tip gibi görülen değişken sepet dolduktan daha sonra da 2 paket çayı da koltuğunun altına koyarak marketten ayrıldı. Yaşanan anları fark eden market çalışanları durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, yaşanan hırsızlık olayı sonrası şüpheliyi arama çalışması başlattı.

Beylikdüzü'ndeki çay hırsızlığı kamerada

HIRSIZLIK ANI EMNIYET KAMERASINDA

Yaşanan anlar ise marketin kamerası kadar saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, şüphelinin çayların bulunduğu bölüme gelip sepete paketleri koyması ve durum yerinden ayrılması görülüyor.