Beşiktaş Partizan Maçı Ne Vakit, Saat Kaçta?

Beşiktaş Partizan Maçı Ne Vakit, Saat Kaçta?
Beşiktaş Partizan Maçı Ne Vakit, Saat Kaçta?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Avrupa Ligi ’ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, bu akşam play-off turu rövanşında sahasında Sırp ekibi Partizan ile aleyhinde karşıya gelecek.

Vodafone Park’ta oynanacak ve saat 21.00’de başlayacak mücadelede Rumen hakem Ovidiu Hategan düdük çalacak. Tesadüf Spor Smart ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Sırbistan’da oynanan birincil karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrılan Beşiktaş, taraftarı önünde oynayacağı mücadeleden galip ayrılarak UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmak istiyor.

Temsilcimiz, kazanmasının yanı sıra, 0-0’lık birliktelik elde etmesi durumunda da gruplara kalma hakkı kazanacak. Karşılaşmanın 1-1 bitmesi halinde 15’er dakikalık uzatma devreleri oynanacak. Uzama devrelerinde de skorun değişmemesi durumunda, gruplara kalacak takımı hızlı penaltı atışları belirleyecek. Konuk takım Partizan’ın turu geçebilmesi için karşılaşmadan şampiyon ayrılması veya 1-1 dışında gollü beraberlik elde etmesi gerekiyor.

NEGREDO DÖNÜYOR, TOLGA VE LENS ’İN DURUMU SÜRESIZ

Beşiktaş ’ta LASK Linz maçında kırmızı kart gören İspanyol golcü Alvaro Negredo ’nun cezası sona ererken sakatlıkları süren Jeremain Lens ve Tolga Zengin ’in durumu maç saatinde netlik kazanacak.

KARIUS, ORKAN, ATIBA VE MUSTAFA FORMA GİYEMEYECEK

Temsilcimizde keza, statü gereği yeni transfer Loris Karius ’un yanı sıra, ismi UEFA listesine bildirilmeyen Orkan Çınar, Atiba Hutchinson ve Mustafa Pektemek forma giyemeyecek.

PARTİZAN ’DA 3 YETERSIZ

Sırp ekibinde ise Zoran Tosic ve Marko Jankovic sakatlığı sebebiyle Beşiktaş aleyhinde yer alamayacak. Nebojsa Kosovic ise sarı kart cezası nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11 ’LER

Beşiktaş: Utku, Gökhan Gönül, Pepe, Vida, Caner, Tolgay, Medel, Quaresma, Necip, Babel, Negredo.

Partizan:  Stojkovic, Valiente, Markovic, Zdjelar, Miletic, Djordje Ivanovic, Miletic, Skecic, Pantic, Zakaric, Ricardo

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıda kaydırın.