Beşiktaş Başkanı Orman: Avrupa ’da Final Uzakta Değil

Beşiktaş Başkanı Orman: Avrupa ’da Final Uzakta Değil
Beşiktaş Başkanı Orman: Avrupa ’da Final Uzakta Değil
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bu sezon gol sorunu yaşamayacaklarını belirtirken, Negredo ’ya güvendiğini ve yeni aktarma Adem Ljajic’in de takıma büyük katkıda bulunacağını söyledi. Orman, “Ulusal aranın gerisinde yeni açılış olacak. Avrupa ’da da final uzak değil. Hedefimiz Bakü ’ye gitmek.” ifadelerini kullandı.

Başkan Orman, attığı kritik gollerle yeni sezona başlayan İspanyol golcü Alvaro Negredo’ya güvendiğini vurguladı.

Fanatik Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Fikret Orman, “Aktarma dönemini bereketli bir şekilde geçirdik. Eksik olan taraflarımızı giderdik. Kadromuzda atak ağırlıklı birçok futbolcu var. Negredo hevesli ve arzulu, ona çok güveniyorum, gol problemi çekmeyeceğiz” dedi.

Serie A ekibi Torino ’dan aktarma edilen Ljajic transferini de yorumlayan Orman, “Şartlarımız ölçüsünde iyi transferler gerçekleştirdik. Adem Ljajic hocamızın da çok istediği bir oyuncuydu. Takıma büyük katkıda bulunacağından şüphemiz değil.” biçiminde konuştu.

Ilk 4 haftada yaşanan kaybedilen puanların beklenmedik bir netice olduğunu belirten siyah beyazlı ekibin patronu, “Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Beşiktaş şampiyonluğun en büyük adayı. Ulusal aranın ardından yeni başlangıç olacak. Avrupa ’da da final uzaktan değil. Hedefimiz Bakü ’ye gitmek.” ifadeleriyle Beşiktaş ’ın bu sezonki hedefini açıkladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.