Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Ortak Hedefimiz, Beşiktaş’ımız Namına Tek Yürek Olabilmektir

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Ortak Hedefimiz, Beşiktaş'ımız Namına Tek Yürek Olabilmektir
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Ortak Hedefimiz, Beşiktaş'ımız Namına Tek Yürek Olabilmektir
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlı kulüp namına tek yürek olmaları gerektiğini vurguladı.

Başkan Orman, Beşiktaş dergisinin Aralık sayısında bulunan yazısında, UEFA Avrupa Ligi I Grubu 5. karşılaşmasında Noveç’in Sarpsborg takımını 2-0 geriden gelerek 3-2 yenmelerinin önemine şive yaptı.

Alınan 3 puanın gruptan çıkmak için umutlarını arttırdığını gösteren Orman, “Kenetlenerek terimizin son damlasına dek uğraş ettiğimiz zaman, neleri başarabileceğimizi göstermesi açısından bu 3 puanın fazla manâlı olduğunu düşünüyorum.” biçiminde bakış belirtti.

Fikret Orman, her camianın ara sıra kuvvet zamanlardan geçtiğini anımsatarak, şu ifadeleri kullandı:

“Aile olmanın şartı, camia olmanın zorunluluğu, işte bu sıkıntılı dönemde futbol takımımız gibi kenetlenmektir. Karşılıklı hedefimiz, Beşiktaş’ımız namına tek kalp olabilmektir. Beşiktaş ailesi olarak tek kalp olmayı devam ettirdiğimizde, tarihimize yeni başarılar ekleyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Yarıştığı tüm platformlarda büyük hedefleri olan futbol takımımız, bu hedeflerine sizlerin samimi vereceği yardım ve inançla ulaşacaktır. Sadece futbol takımımız değil, bütün takımlarımız ve hatta kulübümüz açısından da birlik ve beraberliğimiz, bayrağımızı en yükseklerde dalgalandırmamıza imkan tanıyacaktır.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıda kaydırın.