Beşiktaş ’a Caner ve Gökhan Müjdesi!

Beşiktaş ’a Caner ve Gökhan Müjdesi!
Beşiktaş ’a Caner ve Gökhan Müjdesi!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spor Toto Süper Lig ’in 4. haftasında oynanan Bursaspor karşılaşmasında sakatlık geçiren Gökhan Gönül ve Caner Erkin ’den siyah beyazlılara müjdeli haber… Tedavileri olumlu yönde ilerleyen Caner ve Gökhan ’ın bir terslik yaşanmaması durumunda Yeni Malatyaspor maçında forma giyebilecekleri öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig ’de oynadığı son 2 müsabakada galip gelemeyen Beşiktaş, milli aradan sonradan çıkışa geçmenin hesapları içerisinde… Kartal, ilk olarak 5. hafta oynayacağı Yeni Malatyaspor müsabakasını kazanmayı hedefliyor.

Siyah beyazlı takımda Caner Erkin ve Gökhan Gönül ’den gelen haberler de yüzleri güldürdü. Son oynanan Bursaspor karşılaşmasında Gökhan Gönül omzundan, Caner ise adalesinden sakatlık geçirmişti. İki oyuncunun da tedavisinin olumlu şekilde sürdüğü ve bir sürpriz yaşanmazsa Yeni Malatyaspor karşılaşmasına yetişecekleri bildirildi.

Teknik direktör Şenol Güneş ’in 16 Eylül Pazar günü yapılacak yarışma öncesi iki futbolcunun da son durumuna bakarak belirlenmiş kararını vereceği öğrenildi. Deneyimli teknik adamın, iki ismin tamamen düzelmemesi halinde kendilerine baht vermeyi düşünmediği, böyle bir durumda iki oyuncuyu da bir sonraki hafta Kadıköy ’de Fenerbahçe ile oynanacak derbiye saklayacağı gelen haberler aralarında…

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.