Belediye Başkanı Tahsin Babaş: ‘Hep Hizmet Dedim’

Belediye Başkanı Tahsin Babaş: 'Hep Hizmet Dedim'
Belediye Başkanı Tahsin Babaş: 'Hep Hizmet Dedim'
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Tahsin Babaş: “Daima hizmet dedim”

KASTAMONU – Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde 40 belediyenin başkan adaylarını tanıttı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu Belediye Başkan Adayının Mevcut Belediye Başkanı Tahsin Babaş olduğunu açıkladı. Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın baştan namzet olduğunu duyan vatandaşlar Başkanı Tahsin Babaş’ı hevesli bir şekilde karşıladı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kastamonu Belediye Başkan Adayının Mevcut Belediye Başkanı Tahsin Babaş olduğunu açıklamasının gerisinde Kastamonu’da Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı karşılama hazırlıkları başladı. Kastamonulu vatandaşlar ellerine ay yıldızlı bayraklarını alarak soğuk havaya aldırış etmeden Cumhuriyet Meydanını doldurdu. Vatandaşlar Başkan Tahsin Babaş’ı coşkuyla karşılayarak adaylığını tebrik ettiler.
” Her Zaman hizmet dedim, defalarca hizmet dedim, her zaman hizmet dedim”
Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “2014 yılından bu tarafa Kastamonu’da Kastamonu Belediye Başkanı olarak hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Hep şunu söyledim: Hep hizmet dedim, daima hizmet dedim, daima hizmet dedim. Hiçbir zaman fitne, fesat üretilmesine müsade vermemeye çalıştım. Onun üzerinden de ne siyaset yaptım ne hizmet yaptım. Daima yaptıklarımızı birlikte beraber bilhassa belediye çalışanlarımıza, belediye personellerimize çok teşekkür ediyorum. Sağolsunlar, var olsunlar, çalışkan bir şekilde fazla verimli bir yılı geride bıraktık. Beşinci yıla girdik. Bağlı burada şunu da söylemeden geçemeyeceğim: Ben yaklaşık 1989’dan beri belediyede çalışıyorum. O günden bu tarafa belediye meclisimizde düzenli çalışan en hizmet üreten bir meclis halinde görevini ifa etmiştir. Buradan ayrıca AK Partili Meclis üyelerimize hem de Milliyetçi Hareket Partili meclis üyelerimize de fazla teşekkür ediyorum” dedi.
“Üretken bir şekilde 1000’in üzerinde proje ürettik”
Başkan Babaş, “Hiçbir süre birlik, beraberliği bırakmadık. Dürüst neyse onu yaptık. Hep doğrunun yanında olduk. Bana o konuda önemli manada destek veren değerli meclis üyelerimize de buradan şükranlarımı sunuyorum. Tabii fakat burada tek olunmaz. Çınar bile dalıyla, budağıyla onun için bizde çok değerli belediye personelimizle ahenkli bir şekilde, üretken bir şekilde 1000’in üstünde proje ürettik. Her Zaman birlikte daima beraber şehrimizin daha ileriye gitmesi, daha güzelleşmesi daha çağdaş ve kültürel bir şekilde devam etmesi için çalışmalarımızı sürdürdük. Tabii ama bu çalışmaları yaparken Kastamonu’nun doğal dokusuna, kimliğine uyarı ettik. Onu bozmamaya çaba gösterdik. Bu soy yadigarı kültürel mirasımızı korumayı kendimize devir edindik. Biz bu yolda devam ettiğimiz sürece Kastamonu dünyada aranan iller arasında olacak. Bunu her vesileyle açıklama etmeye çalıştık. Bundan sonraki inşallah seçimi tekrar kazanacağıma inanıyorum. Çünkü hem hizmet yönünden olsun halkımızın yanında olduk. O vesileyle her tarafta aday olduk. Eğer devam ettiğim takdirde bu projelerimin de devamını sizlerle beraber getirmeye maksimum şekilde gayret göstereceğim” biçiminde konuştu.
“Şehirde bir ahenk yakaladık. O armoni devam edecek”
Başkan Babaş, “Şehirde bir harmoni yakaladık. O harmoni devam edecek. Yalnızca bu dediğim gruplarla da yok. Sivil toplumlarımızla şehrimizdeki faaliyet belirten derneklerimizle, vakıflarımızla uyumlu şekilde plan ve projelerimizi sürdürdük. Bundan sonrada sürdürmeye gayret göstereceğiz. Bu uyum sürdüğü sürece de bu Kastamonu hizmet üretmeye devam eder. Göstermiş olduğunuz ilgiden nedeniyle fazla teşekkür ediyorum. Aslında çok duygulandım. Natürel belediye başkanlığı kutsal bir iş yani şehrin emini seslenmek o nedenle bu görevi ifa ederken fazla dikkatli olmak gerekiyor. Keza sosyal anlamda ayrıca somut anlamda keza kültürel anlamda illa ama hizmet üretmek gerekiyor. Şu Anda ne demiş? Fatih Sultan Mehmet Han: Maharet bir şehri bünyat etmektir. Yani istediğin dek şehri imar et. Eğer halkın kalbine, gönlüne girebiliyorsan sahiden bu işi yapmışsın demektir. Onun için bizim. Sizin gönlünüze girmemiz fazla kayda değer. O nedenle sosyal projeler ürettik. Kadınlarımız ile ilgili sosyal projeler ürettik. Çocuklarımız için ürettik. Yaşlılarımızla ürettik. Ihtiyaç sahiplerimizle ürettik. Yani bu topraklarda yaşayan siz kıymetli kardeşlerimle birlikte fazla hoş projeler ürettik. Ihtiyaç sahiplerine düzenli ihtiyaçlarını karşılamak için yardımlarda bulunduk. Tekrar ilaçlı annelerimize, babalarımıza, nenelerimize evde yaşlı bakım hizmetleriyle hizmet götürdük” ifadelerini kullandı.
Coşkulu karşılama sonradan fotoğraf çekiminin arkasından sona erdi.