BBP Genel Başkanı Destici Osmaneli’de Açılışlara Katıldı

BBP Genel Başkanı Destici Osmaneli'de Açılışlara Katıldı
BBP Genel Başkanı Destici Osmaneli'de Açılışlara Katıldı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Bilecik’in Osmaneli ilçesinde parti binasının ve Alperen Ocakları’nın açılışını yaptı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Bilecik’in Osmaneli ilçesine gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Büyük Birlik Partisi Osmaneli İlçe Başkanlığı binasının açılış törenine gelen Mustafa Destici burada partililerle buluştu. Başkan Destici’yi; Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Mefaret Göbekçi, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hakan Özkan, Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Vahşi, Büyük Birlik Partisi Bilecik İl Başkanı Murat Önal, Osmaneli İlçe Başkanı Cemal Gül ve partililer karşıladı.

Arkasından Büyük Birlik Partisi Osmaneli İlçe Başkanlığı binası önünde kurdele kesen Destici, binanın hayırlara vesile olmasını diledi. Burada bundan başka tavır yapan Destici, “Partimizin ilçe teşkilat binasını ve Alperen Ocakları Vakfımızın açılışını gerçekleştirmek üzere bir araya geldik. Bizler 29 Ocak 1993’te, şehit olan Muhsin Yazıcıoğlu’nun liderliğinde ‘İlayi kelimetullah için nizamı alem’ diyerek yola çıkmış alperenleriz. Dünyadaki mazlumların yanında olmak ve onların sesi edinmek ve zulüm kimden gelirse gelsin zulmedenlerin aleyhinde olacağız. Biz de Büyük Birlik partisi olarak, alperenler olarak önceliğimiz keza bu Anadolu coğrafyamızda Türkiye’mizde yaşamış insanlarımız, kardeşlerimiz, soydaşlarımızın da sorumluluklarının üzerimizde olduğunu mahsus siyaset yapmaya gayret ediyoruz. Bugün Doğu Türkistan’da Uygur Türkü kardeşlerimiz katil Çin’in çizmeleri altında inim inim inlemektedir. Bir milyondan fazla Uygur Türkü fikri ıslahat çalışmaları aşağıda kamplara yığılmış, asimile olmakta direnenler ya öldürülüyor ya da ağır işkencelere ast tutuluyor. Bazı İslam ülkelerinin başında yer alan devlet başkanları, krallar veya liderler de zulmediyor. İşte Yemen’de yaşanan acımasızlık de bunlardan bir adam başına. Bugün Yemen’de neredeyse her gün yüzlerce çocuk, bayan, genç, yaşlı kardeşimiz hayatını kaybediyor. Ayrıca de Müslüman bir ülkenin saldırısıyla hayatlarını kaybediyorlar” dedi.

Amerika’nın karışıklık çıkartma şansının referandum ile değil olduğunu kaydeden Destici, “Tüm bu devleti bize yurt yapan Alparslan’dan Mustafa Kemal Atatürk’e değin devletimize milletimize emeği geçen bütün ecdadımızı da rahmetle anıyoruz. Ilk Önce ABD olmak üzere çıldırtan manâlı hadiselerden biri de 16 Nisan’daki referandumdaki sistem değişikliği olmuştur. Çünkü eski sistemde istedikleri zaman karışıklık çıkartabiliyorlardı, kriz çıkartabiliyorlardı. İstemedikleri yönetimleri ya kaostan veya krizler ile; olmadı darbeler ile yönetimden uzaklaştırıp kendi istediklerini uygulayacak yönetimlerinin iş başına gelmelerini sağlayabiliyorlardı. Yeni sistem ile birlikte bundan böyle ellerinden bu imkan alındı. Kudurmalarının, saldırmalarının ve ambargolarının en büyük sebebi de budur. 24 Haziran seçimlerinin sonuçlarına baktığımız zaman eğer eski sistemde olmuş olsaydı, hükümet kurulması için meclise gidilecekti ve belki hükümet kurulamayacaktı. Yeni sistemde halkın iradesiyle seçilen yeni Cumhurbaşkanı milletten aldığı yetkiyle Türkiye’yi 5 sene boyunca yönetecek hükümeti kurdu. Hükümetin artık gensoru veya güvenoyu diye bir problemi yok. Yani batı başta ABD elde etmek üzere istediği gibi mecliste kriz ve kaos çıkartamayacak. İçeride verdiği destek yetmedi, şimdi ne yaptı? Suriye’yi karıştırarak PKK, PYD, YPG adıyla yeni terör örgütleri kurdurdu. Onlar üzerinden de Türkiye’ye saldırmaya başladı. Türkiye bunu gördü. Önce Fırat Kalkanı harekatı ile PKK’yı nefes alamaz ülkü getirdi. sonradan İdlib Operasyonu ve en nihayetinde Afrin Operasyonu ardından da Sincar Operasyonu ve bağlı bunların hepsini Türkiye gerçekleştirmek zorunda. Türkiye bunları görmezden gelemezdi. Eğer biz bugün Sincar’ı görmezden gelirsek, ikinci bir Kandil’i karşımızda görürüz. Terörle uzun bir zaman çaba etmek ayrıca canımızı keza kanımızı hem de malımızı vermek zorunda kalırız. Onun için hangi bedeli ödememiz gerekirse bugün o bedeli ödeyeceğiz hem kendi topraklarımızı hem de hududumuzun hemencecik öbür tarafındaki yine bizim toprağımız sayılan bundan yüz yıl önce bizim toprağımız olan ve şu anda da bizim kardeşlerimizin yaşadığı bu toprakları da terör örgütünün ve onların destekçilerinden arındırmak zorundayız, biz coğrafyamızı temizlemek zorundayız” diye konuştu. – BİLECİK