Baykal, Erdoğan’ı hedef aldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Kumluca ziyaretinde asılsız iddialarla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldı. Baykal bununla da kalmayıp FETÖ’cü firmalara destek çıktı.

FETÖ’CÜ FİRMALARI SAVUNDU

FETÖ’cü hainleri destekleyen Baykal, ”Ülkemizde son günlerde çıkan KHK’lerin, eskilerin değiştirilmesi için çıkarıldığını belirten Baykal, hükümetin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bazı şirket ve firmalara kayyum atadığını belirterek, “Bu kayyumlar 80 bin TL maaşla çalıştı. Bu yolla çok sayıda şirket ve firma yok oldu” dedi.

‘TÜRKİYE ESED’İN SURİYESİ GİBİ…’

CHP’li Deniz Baykal’ın hedefinde Cumhurbaşkanı Erdoğan vardı, “Şimdi onu bir telaş aldı. Daha seçime 2 yıl var. Ağzından 2019’u düşürmüyor. Artık milletle inatlaşılmayacağını gördü. Neymiş de metal yorgunluğu varmış. Hepsi hikâye, telaş başladı. Her çıkışın bir inişi vardır. Artık çöküş başladı. Telaş ondandır” dedi.

Türkiye’nin Mursi’nin Mısırı, Esad’ın Suriyesi, Saddam’ın Irakı olma yolunda olduğunu öne süren Baykal, “Artık ‘dur’ demenin zamanıdır. Sevgili vatandaşlarım sabredin, az kaldı” ifadesini kullandı.