Batman’da evde patlama: 2’si ağır, 4 çocuk zarar görmüş

Batman'da evde patlama: 2'si ağır, 4 çocuk zarar görmüş
Batman'da evde patlama: 2'si ağır, 4 çocuk zarar görmüş
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkez Yeşiltepe Mahallesi’nde bir evde bugün saat 17.00 sıralarında demin belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamada, 2’si ağır, 4 çocuk yaralandı. Durum yerine polis, iftaiye ve sıhhat ekipleri sevk edildi.

Yaralı çocuklar devlet hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı. Polis, patlamanın gerçekleştirdiği evde analiz başlattı. Birincil incelemeye kadar, piknik tüpünün patladığı belirtildi.

YARALI ÇOCUKLARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Patlamada yaralanan 12 yaşındaki Harun D., 6 yaşındaki Mervan D. ve 4 yaşındaki Servan D.  ile 9 yaşındaki kuzenleri Enes D.’nin Batman Devlet Hastanasinde tedavisi sürüyor. Patmanının emin nedeni ile ilgili patlayıcı uzmanları da çalışmalarına devam ediyor.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Batman Valmiliği yaşanan patlama ile ilgili yaptığı yazılmış açıklamada, bugün merkez Yeşiltepe Mahallesinde bir evin bahçesinde nedeni emin olmayan patlama sonucu yaşları 4, 6, 9 ve 12 olmak üzere 4 çocuk patlama esnasında yaralandığını belirterek, “Yararlanan çocuklar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştır. Çocuklardan 2 ’si ayakta çare edilirken, 2 ’sinin ise hastanede tedavileri devam etmektir. Patlamada yararlanan çocukların hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Olayla ilgili tahlil devam etmektedir. Teknik incelemenin tamamlanmasının arkasından gerekli yorumlama yapılacaktır.” denildi.

Batman'da evde patlama: 2'si ağır, 4 çocuk yaralı

Batman'da evde patlama: 2'si ağır, 4 çocuk yaralı