Başkan Sözlü, Siverekliler ile Bir Araya Geldi

Başkan Sözlü, Siverekliler ile Bir Araya Geldi
Başkan Sözlü, Siverekliler ile Bir Araya Geldi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, hemşehrilik vurgusu yaparak, “Doğduğumuz yer neresi olursa olsun birlikte yaşadığımız yer Adana, hemşehrilik birlikte refah ikliminde yaşayabilmektir” dedi.

Sözle, Adana Şanlıurfa Siverekliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği birlik ve birliktelik etkinliğine katıldı. Etkinlikte hemşehrilik kavramının önemine değinen Sözlü, “Hemşehri elde etmek sadece aynı şehirde yaşamak değildir, nerede doğmuş olursak olalım yaşadığımız yer Adana ve sizlerin burada yaşamaktan zevk duyması için Adana Büyükşehir Belediyesi olarak var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

“Belediye başkanlığı millet hizmetçiliğidir”

Sözlü, belediye başkanlığını kamu hizmetçiliği olarak gördüğünü açıklama ederek, “Görevimizi ifa ederken gelecek seçimlerin kaygısıyla yok, gelecek yüz yıllarda da bu topraklarda varlığımızın devam etmesi düşüncesiyle hareket ediyoruz. Adana’da görünür yol, köprü hizmetlerinin yanı sıra kent planlamasını da gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Programın sonunda Başkan Sözlü, civardaki esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet ederek onların sorun, istek ve takdirlerini dinledi. – ADANA