Başkan Sözlü İlçelerde Vatandaşlarla Bayramlaştı

Başkan Sözlü İlçelerde Vatandaşlarla Bayramlaştı
Başkan Sözlü İlçelerde Vatandaşlarla Bayramlaştı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün ilçelerde yaptığı bayramlaşma ziyaretleri, açık hava mitingine dönüştü.

Kurban Bayramı’nın son gününü Kozan’ın yaylalarında, Feke ve Saimbeyli’nin mahallelerinde vatandaşlarla bayramlaşarak geçiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün, Feke ilçesine alt Gedikli Mahallesi de ziyaret etti. Sözlü, yaşamış köy kavramının önemini vurgulayarak, çocukların ve hayvanların çok olduğu köylerin Çukurova’nın umudu olduğunu söyledi.

Gedikli ziyaretinin ardındaki Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe ile birlikte Saimbeyli’nin Pağnık, Çatak ve Eyüplü Mahallelerini ziyaret ederek bayramlaşan Başkan Sözlü, “Milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışı ile bu bölgelere yük veriyoruz. Biliyoruz fakat Torosların eteklerinde Mustafa Kemal Atatürk’ün de açıklama ettiği üzere duman tüttüğü müddetçe Çukurova’da yaşam devam edebilir. Bizim hedeflerimiz yarınki seçimlerden daha yüksektir, ulusal bekamızın korunması, Cumhuriyet’in ilelebet yaşamasıdır” dedi.

Başkan Sözlü son olarak akşam saatlerinde Eyüplü Mahallesi’nde bir köy düğününe katıldı. – ADANA