Başkan Özer Kayalı’dan Açıklama

Başkan Özer Kayalı'dan Açıklama
Başkan Özer Kayalı'dan Açıklama
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AYDIN (İHA) – Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, bir takım sosyal medya hesaplarından kendisiyle ilgili olarak yapılan yorumlar üzerine bir yorumlama yaptı.

Başkan Kayalı, yaptığı açıklamada; “Bazı sosyal ağ hesaplarında şahsımı ve Partimiz CHP’nin birlik ve beraberlik ruhunu niyet alan, art niyetli olduğu anlaşılır bir haberin yer alması üzerine bu açıklamanın yapılması zorunluluğu doğmuştur. Söz konusu haberde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un Kuşadası’nı ziyareti esnasında AK Parti Milletvekili ile aramda, bahis edilen konu ile ilgili hiçbir diyalog yaşanmamıştır. Ziyaret baştan başa turizm ile ilgili temaslarda bulunulmuş olup yerel seçimlere ilişkin herhangi bir hitabe yapılmamıştır.

Partimizin 95’inci kuruluş sene dönümünü anma coşkusunu yaşadığımız böylesi bir süreçte bu müşteri spekülasyonlar, şahsım nezdinde Partimiz CHP’yi gaye almaktadır ve yaklaşan yerel seçimler öncesinde kamuoyunu yanıltmaya ve yanlış yönlendirmeye yöneliktir. Laf konusu haberi gündeme getiren kişilerle ilgili olarak hukuki işlem başlatılmıştır” ifadelerini kullandı. – AYDIN