Başkan Kasap Müftü Mahallesinde Halkın Sorunlarını dinledi.

Türkiye tahtını salladı! İspanya indirime gitti
Türkiye tahtını salladı! İspanya indirime gitti
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BAŞKAN KASAP, MÜFTA MAHALLESİ’NİN HEM SOFRASINA MISAFIR OLDU AYRICA DE SIKINTILARINI DİNLEDİ

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Müftü Mahallesindeki çay bahçesinde düzenlenen kahvaltı programında mahalle insanlarıyla bir araya geldi.

Müftü Mahallesi muhtarlığı tarafından hoşgörüırlanan kahvaltı sofrasına davetli olan Başkan Kasap, semt ahaliının sorunlarını dinledi.

Dereleri de uygun inceleyip, çeşitli cadde ve sokaklarda dolaşıp ayrica esnafı ziyaret eden hem de daha aşağı yapı çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Kasap, “Vatandaşlarımızı mahallelerinde, esnaflarımızı ise iş yerlerinde ziyaret ederek hızlı ve etkin bir şekilde hizmet veren belediyecilik anlayışımızla mahallelerimizde ahaliımızla bir araya geliyoruz. Vatandaşla her an birlikte, alt yandan çalışıyoruz. Devamlı insanların altında almak ve onların arzu ve taleplerine çözüm bulmak için esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, sıkıntılarını dinliyoruz” dedi.  

Başkan Kasap, Belediyenin mesuliyet bölgeı içerisinde yer alan sorunların çözümü konusunda Başkan Yardımcıları Saffet Kopuz ve Mustafa Arıcı’ya talimatlar verdi.

Esnaf ziyaretlerinde Başkan Kasap, yardımcıları Saffet Kopuz, Mustafa Arıcı, Özel Kalem Müdürü Enes Büyük ve Müftü Mahallesi Muhtarı Abdullah Şentürk eşlik etti.