Başkan Esmen’e muhtarlardan teşekkür plaketi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atilla Esmen’i ziyaret ederek mahallelerde yapmış olduğu hizmetten ve muhtarlar derneğine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür plaketi taktim etti.

Çayeli Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Ali Şark ile beraberindeki bir kısım köy ve mahalle muhtarları Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen’i makamında ziyaret etti. Muhtarlar, Başkan Esmen’e sorun ve talepleri yerinde tespit etmek amacıyla gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri ve kendilerine verdiği destekten dolayı plaket verdi.

Muhtarlar, yaptıkları açıklamada “Mahallelerimize ziyaretler gerçekleştirerek sorunları yerinde tespit etmeniz ve çözmek için gösterdiği gayretleri, bizlere ve memleketimize verdiğiniz önemin göstergesidir” derken, Belediye Başkanı Atilla Esmen ise yaptığı açıklamada “Bu değerin farkında olduğumuzu bilmenizi isteriz. İlçemizin her alanında yapmış olduğumuz çalışmaların birer takipçisi olan, bizlerin hizmetlerini her alanda temsil eden kıymetli mahalle ve köy muhtarlarımıza bu düşüncelerinden ötürü teşekkür ediyorum. Hep birlikte güzel ilçemiz için bir şeyler yapmaya gayret ve çaba gösteriyoruz. Bu çalışmalarımız ve desteklerimiz şimdi olduğu gibi önümüzdeki süreçte de devam edecektir’’ diye konuştu.