Başkan Erdoğan’ın Döviz Çağrısı, Polisleri Harekete Geçirdi

Başkan Erdoğan'ın Döviz Çağrısı, Polisleri Harekete Geçirdi
Başkan Erdoğan'ın Döviz Çağrısı, Polisleri Harekete Geçirdi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın dolar-euro bozduralım çağrısına Cizre Güvenlik Müdürlüğünde görevli polis memurları da takviye verdi, döviz bürosu önünde uzun kuyruklar oluştu.

“DEVLETİMİZİN YANINDA OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK”

Amerika Birleşmiş Devletlerinin, Türkiye’ye karşın yaptırımına tepki gösteren Cizre Güvenlik Müdürlüğünde görevli polis memurları ülkelerine desteklemek için döviz bürolarına akın edip yanlarında getirdikleri dolar ve dövizleri TL’ye çevirdi. Döviz bürosu önünde uzun kuyruklar yaratıcı polisler yanlarında getirdikleri tüm dövizleri TL’ye çevirdi. Polis memurları ile birlikte döviz bozdurmaya giden Cizre Emniyet Müdür Vekili Alptekin Özgen, “Amerika’nın ülkemize yapmış olduğu bu tanımadığımız ambargoyu protesto etmek amacı ile devletimizin yanına olduğumuzu kullanmak için Cizre Emniyeti olarak bu döviz kampanyasına bulunma istedik. Emniyet müdürlüğündeki personellerimizle birlikte yanımızda olan tüm dövizleri bozdurup TL’ye çevirerek bu ambargoyu protesto edeceğiz” dedi.

“ABD’NİN KIRLI OYUNUNU PROTESTO EDİYORUZ”

Cizre Güvenlik Müdürlüğünde görevli polis memuru Mehmet Erkek ise ambargoyu protesto ettiklerini söyledi. Erkek, “ABD’nin ülkemizin üstünde oynamış olduğu lekeli oyuna rağmen ayakta durduğumuzu göstermek amacı ile devletimizin ve ülkemizin yanına olduğumuzu uygulamak için Cizre İlçe Güvenlik Müdürlüğü olarak dövizlerimizi TL’ye çevirerek bu benekli oyunu ve ambargoyu protesto ediyoruz” diye konuştu.

Nur Mahallesi Yafes Caddesi Üzerinde bulunan döviz bürosuna akın eden polis memurları ve semt bekçileri yanlarında getirdikleri dövizleri TL’ye çevirdikten daha sonra ödev yerlerine döndü.