Başkan Erdoğan Açıkladı: ABD’nin FETÖ’ye Ödediği Para 800-850 Milyon Dolar

Başkan Erdoğan Açıkladı: ABD'nin FETÖ'ye Ödediği Para 800-850 Milyon Dolar
Başkan Erdoğan Açıkladı: ABD'nin FETÖ'ye Ödediği Para 800-850 Milyon Dolar
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde basına kapalı gerçekleşen mülâkat, yaklaşık bir saat sürdü. Röportaj öncesi Başkan Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’u törenle karşıladı. Ardındaki iki ülke cumhurbaşkanı heyetler arası görüşmeye geçti. Görüşmenin arkasından Erdoğan ve Talon iki taraflı basın toplantısı düzenledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının satır başları şöyle:

Atmamız gereken adımları hitabe fırsatımız oldu. Tabii aramızdaki ticaret hacmi istenilen bir seviyede değil. 2017 yılı itibariyle 115 milyon dolar gibi bir ticaret hacmine sahibiz. Tabii hedef bunu fazla daha iyi bir konuma taşımak.

Tarım sektörünü işbirliğimizi geliştirebileceğimiz öncelikli bir bölge olarak görüyorum.

“ABD’NİN FETÖ’YE ÖDEDİĞİ PARA 800-850 MİLYON DOLAR”

Sayın Cumhurbaşkanlığının 2016 yılında ülkemize gerçekleştirdiği ziyaret ardından özel sektörümüzüz Benin’e ilgisi artmıştır.

Bugün yine sayın Cumhurbaşkanı ile FETÖ meselesini röportaj fırsatını buldum. Natürel FETÖ malum. Bu örgüt bir vürüs. Temennimiz o oysa FETÖ’nün ülkedeki bağlantılarının tasfiyesi ile ilgili olarak en kısa sürede sonuç alacağımıza inanıyorum. Sene 99 sene 2018 Amerika kendisine 400 dönüm arazi görev etti ve bu arazide kendisi orada bütün dünyadaki örgütlerini idare ediyor. Amerika’nın bu örgüte ödediği para 800 – 850 milyon dolar. Bunun özellikle bilinmesini istiyorum.