Başkan Çöl Makam Kapısı 5 Yıldır Hiç Kapatmadı

Başkan Çöl Makam Kapısı 5 Yıldır Hiç Kapatmadı
Başkan Çöl Makam Kapısı 5 Yıldır Hiç Kapatmadı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

– Bu kapı hiç kapanmadı
Başkan Çöl makam kapısı 5 yıldır hiç kapatmadı
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl;
“Günlük 100 ile 200 arası hemşerimiz ile kapıları sonuna kadar açık olan belediyemizde hasbihal ediyor ve sıkıntılarını dinliyoruz”
“Buralar doğrusu vatandaşların kapısı”

AFYONKARAHİSAR – Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, takriben 5 yıla yakın devir boyunca makam kapısını hiç kapatmazken, bu koşul vatandaşlar kadar takdirle karşılanıyor.
Sandıklı Belediyesine değişik nedenler ile gelen vatandaşlar, 5-10 dakikalık umma neticesinde sıra ile alınarak Belediye Başkanı Mustafa Çöl ile görüşebiliyor. Belediye mesai saatleri valiliğin belirlediği zamanlarda başladığını gösteren Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl; “Yaz zamanlarında mesaimiz valiliğimizin belirlediği gibi 8’de kış zamanlarında ise 8.30’da başlıyor. Biz de mesai saatlerimize bütün bölüm müdürlerimiz ve personelimiz ile birlikte başlıyoruz. Sabahın birincil saatlerinden itibaren Sandıklı halkına hizmet vermek için görevimize başlıyoruz. Sabahleyin saat 10.00’a dek belediyenin iş ve işleyişlerini bitiriyoruz. Saat 10.00’dan sonra da vatandaşlarımız ile görüşmeye başlıyoruz. Jurnal 100 ile 200 arası hemşerimiz ile kapıları ardına kadar açık olan belediyemizde hasbihal ediyor ve sıkıntılarını dinliyoruz. ve hemencecik çözüm yöntemleri üretiyoruz” dedi.
“15 jurnal olur dediler, 4,5 yıldır kapılar kapanmadı”
Seçim öncesinde kapılarını açacağını laf verdiğini belirten Çöl; “Sandıklı halkı ‘Daha önce kapıların açılacağını çok duyduk, 15 gün sürer’ dediler, lakin benim görev sürem 4,5 sene oldu bu kapılar hala hiç kapanmadı. Natürel ancak vatandaşın belediyeye geldiğinde belediye başkanı ile görüşmesi en doğal hakkı. Biz de bunu özel kalemde ve sekreterlikte bulunan arkadaşlarımız ile saatlerini ayarlıyor ve vatandaşlarımızla sıra ile görüşerek açlık ve taleplerini dinliyoruz. Artık şunun bilinmesi zorunlu fakat buralar vatandaşların kapısı. Belediyeye gelen vatandaşların bazılarının çok sıkıldığını ve terlediğini görüyorum. Ben doğrusu bunu garipsiyorum. Çünkü buralar onların yeri, lakin böyle hiçbir vakit olmamış. Tabi vatandaşlarda buraya çekinerek geliyorlar. Şu Anda ise şu günlerde bundan böyle vatandaşlarımız hemşerilerimiz buna alıştılar. Artık sabahın birincil saatlerinde bile bekleyen vatandaşlarımız oluyor. Sabahın birincil çayını onlarla beraber yudumluyoruz. Bu da bizim için ayrıca bir sevinç” dedi.
Vatandaşlardan yurt dışında ikamet ettiğini bildiren Şener Bozkurt; “Ben yılda birkaç kez Sandıklı’ya gelmekteyim. Belediyeye geldiğim zamanlarda başkan beyle röportaj imkanı buluyorum. Başkanı Allah çalışmalarında muvaffak etsin. Çalışmaları aslında hoş. Kapılarını ardına kadar açık gördüm. Böyle dairelerin kapılarının açık olması gerçekten hoş bir şey” dedi.
Bir diğer vatandaş Yumruca Köyü Muhtarı Davut Ulu ise, kapıların kesintisiz açık olduğunu ve her istediklerinde başkana zahmetsizce ulaşabildiklerini belirtti.