Başkan Büyükkılıç’a Coşkulu Karşılama

Başkan Büyükkılıç'a Coşkulu Karşılama
Başkan Büyükkılıç'a Coşkulu Karşılama
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kadar dün Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, partililer tarafından Kayseri’de coşkulu bir şekilde karşılandı.

Uçaktan indikten sonra havaalanında basın mensuplarına yorumlama yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Cumhurbaşkanımızın sizlere selamlarını getirdim. Kayserimiz için beklentisinin tekrar tekrar olduğu gibi yüksek olduğunu inşallah Kayserimizin tamamını kucaklayacak bir anlayış içerisinde bir çalışma yapmamız gerektiğini her tarafta onun söylemleriyle hatırlatıyorum. İnşallah el ele gönül gönüle daha hoş günlere daima beraber ulaşacağımıza inanıyorum. Hiç kimseyi dışlamadan hiç kimseyi ötekileştirmeden ben yok biz anlayışı içerisinde çalışacağız. Bir olacağız diri olacağız iri olacağız defalarca beraber Kayseri olacağız.Vatanımıza, milletimize sahip çıkma duygusu içerisinde herkesi kucaklayacağız. Çizgimizi bozmadan bu kavrayış içerisinde incelemeler yaptım. Kayserimizin insanları bizleri sevdi. Kayseri bize sahip çıktı. Biz değerli bakanlarımız ile beraber Kayseri’ye bir anlama getirdik. Ben değil biz dedik. Bunun sonucunda da Memduh Büyükkılıç’a sahip çıkan davamıza, sevdamıza sahip çıkan kardeşlerimize ben minnet duyuyor, siz istediniz Sayın Cumhurbaşkanımız ve teşkilatlarımız bizlere sahip çıktı. Bizde o duygu içerisinde sizlere layık olacağız. Onları mahcup etmeyeceğiz. El ele ve gönül gönüle diyeceğiz. Defalarca beraber daha hoş günlere diyeceğiz” dedi.

Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile ilgili bir soruya ise, “Kıymetli başkanımız ile konuştuk. Başkanımıza yaptığı çalışmalardan nedeniyle ben teşekkür ediyorum. Biz hiçbir zaman kişilere değil davamız insanlığa hizmet sevdasındayız. O bizim başkanımızdır ve ilçelerimizle beraber biz el ele gönül gönüle diyoruz. Yoksa durum ben olayı yok. Böylece bir aramızda sorun olmaz. İnşallah ayrıca onun yaptığı çalışmaları daha iyi noktalara taşıma keza yapacağız tavsiyeleri önemseme anlayışı içerisinde görüşüyoruz ve görüşürüz. Geçmişten belirli beraber olduğumuz dava arkadaşımızdır. Bizim aramızda sorun olmaz.” cevabını verdi.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ise, “Cumhurbaşkanımız İstanbul’da Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için adayımız Memduh Büyükkılıç’ın ismini zikretmek suretiyle İstanbul’da süreci başlatmış oldu. Biz bir gün öncesinden gerekli paylaşımlarımızı yaptık. Teşkilat olarak arkasından olduğumuzu ve beraber çalışarak Kayseri’de bir tarih yazacağımızı ilan etmek üzere burada toplandık. Bu teşkilatın gücünü göstermek için muhteşem bir bakış bilhassa de katılımlardan nedeniyle teşekkür ediyorum. Çalışmanın karşlığında bir netice alınabilir. Biz teşkilat olarak çalışacağız. Sayın Başkanımızın da çalışkanlılığıyla bize destek vereceğinden eminiz. Kayserimiz için güzel neticeler alacağız.” ifadesinde bulundu. – KAYSERİ