Bakan Varank’ın Dikkatini Çeken O Kusur Düzeltildi

Bakan Varank'ın Dikkatini Çeken O Kusur Düzeltildi
Bakan Varank'ın Dikkatini Çeken O Kusur Düzeltildi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Twitter’da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile olan diyaloğunu anlattı. Bakan Varank’ın dikkatini çeken o hatanın düzeltiğini söyleyen Bahçeci, “Bir devlet büyüğümüzün, bakanımızın bu değin tedbirli bir şekilde paylaştığımız bir fotoğraftan bir eksikliği görmesi, beni fazla hoşnut etti” dedi.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Atatürk Caddesi’ndeki trafik ve yolu çalışmalarını yerinde peşine düşüp takip etti. Kontrollerini gerçekleştiren Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, denetimi sırasında çekilen fotoğrafları sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, Atatürk Caddesinde peyzajı da tamamlayıp işimizi bitiriyoruz, yeni kurallar ve yeni düzende otomobil yok insan ön planda, biliyorum buna alışmak zaman alacak lakin şehrimizin kurtuluşu bu düzenleme de, tatmin edici trafik ve temizleme kurallarına azıcık daha artı riayet edelim” yazarak paylaştı.

Fotoğrafları detaylı inceleyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ise kaldırımlardan birinin sorunlu olduğunu gördü ve Yaşar Bahçeci’nin paylaşımına “Yaşar Başkanım, burası olmamış galiba?” cevabını yazdı.

Belediye Başkanı Bahçeci de durumu izah ederek, “Sayın Bakanım araba çarpmış dün yaptırdım orayı, hiç bir şey gözünüzden kaçmıyor Maşallah efendim” karşılığında bulundu ve gülümseme işareti kullandı.

“Altı bitirmeden üstüne konulan her taş bu ülkeye ihanettir”

Kırşehir’de aralıksız çalışmalara ilişkin İhlas Haber Ajansı’na değerlendirmede bulunan Başkan Bahçeci, şehirde manâlı bir değişim gerçekleştiğini belirterek, “Öncelikle daha aşağı yapıyı komple bitirdik. Ardından yollarımız, kaldırımlarımız, çevre düzenleme, çöp sistemleri, yakma ve trafik kuralları gibi yeniden aşağı komple şehrimizi yeniledik. Bağlı bunu yaparken de toplu taşınmanın kullanıldığı, bisikletin kullanıldığı, insanların yürümeyi seveceği hoş bir büyük kasaba inşa ediyoruz” diye konuştu.

Kırşehirlilerin yapılan hizmetlerden memnun olup olmadığı sorulan Bahçeci, “Ilk başlarda daha alçak yapı çalışmaları sürerken, trafik sıkışıyor, su kesiliyor derken azıcık şikayetler mutlaka oluyor fakat ne yapıldığını görebilen ahali ne derece elzem olduğunu ve bu çalışmaların ne derece değerli olduğunu biliyor. Ben her zaman şunu söylerim, altı bitirmeden üzerine konulan her taş bu ülkeye ihanettir. Çünkü bir kaç yıl daha sonra yeniden bozulması gerekiyor o açıdan haberdar olan ahali onun kıymetini mükemmel biliyorlar” şeklinde konuştu.

Bakan Varank’ın çalışmalarda dikkatini çeken kaldırımdaki detaya dair data veren Bahçeci, “Atatürk caddesindeki son çalışmalarımızı denetleme ettik. Peyzaj çalışmaları devam ediyor. Orada paylaştığım bir fotoğrafa Bakanımızın geri dönüşü oldu. Orada arabanın çarpmasıyla granit bordürlerden iki üç parça başına yerinden oynamış, bakanımız buna uyarı çekmiş. Sabahtan beni aradı kendisiyle de telefonda görüştük. Ben de çok mutlu oldum, bir devlet büyüğümüzün, bakanımızın bu kadar itinalı bir şekilde paylaştığımız bir fotoğraftan bir eksikliği görmesi, bir hatayı saptama etmesi beni çok hoşnut etti. Çağırmak oysa AK Parti’de işler yolunda, devlet büyüklerimiz de bakanlarımız da takip ediyorlar herkesi. Bu açıdan da bize de katkı maddesi sağladı, o kusur da düzeltildi. Bakanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Bahçeci sosyal medyanın önemli bir irtibat arabulucu olduğunu ve iyi kullanılması gerektiğini dile getirdi. – ANKARA