Bakan Varank: Bu savaşı da defalarca birlikte kazanacağız

Bakan Varank: Bu savaşı da defalarca birlikte kazanacağız
Bakan Varank: Bu savaşı da defalarca birlikte kazanacağız
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Varank, ekonomide yaşanan dalgalanmalar ve döviz fiyatlarındaki ani artışa ilişkin sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden değerlendirmede bulundu.

“TÜRKİYE’NİN GÜCÜNÜN FARKINDA DEĞİLLER”

Seyahat eylemleri, 17-25 Aralık operasyonu ve 15 Temmuz ’daki darbe girişimiyle amacına uluşamayan dış güçlerin Türkiye ’yi ekonomi üzerinden vurmaya çalıştığını aktaran Varank, “Gezi, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz hain darbe girişimi; tekrar tekrar denediler, başaramadılar. Yine deniyorlar. Çalışkan sanayicisiyle, gözü kara girişimcisiyle ve kabiliyetli işgücüyle, Türkiye ’nin gücünün haberdar değiller.

Sanayicimizin, girişimcimizin ve aziz milletimizin gönlü dar olsun. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak öncelikli hedefimiz cari açığı azaltacak yerli ve milli üretimi var gücümüzle desteklemektir.” ifadelerini kullandı.

Milli Teknoloji Hamlesi ’nin bir an önce hayata geçirileceğini aktaran Varank, Bakanlığın tüm imkanlarını doğru ve odaklı projelerle katma değerinde üretenlerin hizmetine sunacaklarını ve hedeflerden bir milim zeka geri adım atılmayacağını aktardı. Varank, “Allah ’ın izniyle bu savaşı da her zaman birlikte kazanacağız” dedi.