Bakan Selçuk, öğretmenlere hitap edecek

Bakan Selçuk, öğretmenlere hitap edecek
Bakan Selçuk, öğretmenlere hitap edecek
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan (MEB) yapılan açıklamada, öğretmenlere karşın 3-14 Eylül’de yapılacak mesleki alıştırma programının 3 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayacağı belirtildi.

Buna tarafından, Ulusal Eğiitm BakanıZiya Selçuk, 2018-2019 eğitim öğretim yılı mesleki çalışma programının başladığı 3 Eylül Pazartesi günü, canlı yayınla okullarda dersbaşı hazırlığı yapan yaklaşık 1 milyon öğretmene seslenecek.

CANLI YAYINLA TAKIP EDECEKLER

Başöğretmen Salonu’nda 10.30’da başlayacak olan programa, Ankara’nın merkez ilçelerinden öğretmenler katılacak. Türkiye’nin 81 ilinde dersbaşı yapacak öğretmenler de Bakan Selçuk’un konuşmasını okullardaki naklen yayın ekranları üzerinden takip edecek.

ÖZEL MESAJLAR VERECEK

“Öğretmenlik bir insanın kendi öğrenme yolculuğudur, kendi olgunlaşma serüvenidir.” ifadesiyle öğretmenlik mesleğine dair öbür bir perspektif ortaya koyan Ziya Selçuk, öğretmenlere manâlı mesajlar verecek.

ÖĞRETMENLERE YÖNELIK PROGRAMLAR

Mesleki egzersiz programıyla, öğretmenlerin genel kültür, özel bölge eğitimi, pedagojik formasyon alanlarında veri ve tecrübelerinin artırılması, öğretmenlere yeni beceriler kazandırılması, eğitim ve öğretimde karşılaşılan problemlere çözüm yollarının bulunması, öğrenci ile çevrenin ihtiyaçlarına kadar plan ve programların hazırlayıp uygulanması amaçlanıyor.

Bakan Selçuk, öğretmenlere hitap edecek