Bakan Selçuk: ‘Ekonomik Kuşatma ve Baskılara Boyun Eğmeyeceğiz’

Bakan Selçuk: 'Ekonomik Kuşatma ve Baskılara Boyun Eğmeyeceğiz'
Bakan Selçuk: 'Ekonomik Kuşatma ve Baskılara Boyun Eğmeyeceğiz'
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Selçuk: “Hesaplı kuşatma ve baskılara boyun eğmeyeceğiz”
Aile Egzersiz ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk:
“Tıpatıp Çanakkale’de olduğu gibi tüm engellere, barikatlara dur diyecek ve onları aşacağız”

BURSA – Aile Alıştırma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 15 Temmuz’dan sonra da Türkiye düşmanlarının boş durmadığını söyleyerek, “Bu kez de idareli kuşatmayla bunu yapmaya çalışıyorlar. Bu abluka ve baskılara boyun eğmeyeceğiz” dedi.
Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, AK Parti Bursa İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada açıklamalarda bulunan Selçuk, “2001’den itibaren AK Parti’nin siyaset anlayışıyla Türkiye’de yeni bir ufuk açtık. Bizim en manâlı hedeflerimizden bir tanesi 2023, bu yakın hedefimiz. Diğer hedefimiz ise 2071. Daima birlikte şu andan itibaren geleceğimizi planlarsak, strateji geliştirirsek daha müreffeh bir Türkiye’ye ulaşacağımıza inanıyoruz. Bu hedeflere varmak çok kolay değil. Önümüzde öbür engeller var. Bizi yolumuzdan döndürmeye çalışanlar da olacak. Lakin biz tıpkı Çanakkale, Dumlupınar’da olduğu gibi tüm engellere, barikatlara dur diyeceğiz ve onları aşacağız” şeklinde konuştu.
“15 Temmuz’dan sonra Türkiye düşmanları bize diz çöktürmeye çalışmaya devam etmekteler” diyen Selçuk, “Bu kez de idareli kuşatmayla bunu yapmaya çalışıyorlar. Bu kuşatma ve baskılara boyun eğmeyeceğiz. Her saldırıya karşısında milletimizle karşı koyacağız. Biz güçlükleri aşabilen bir teşkilatız” diye konuştu.
Konuşmaların peşinde AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Selçuk’a hediye takdim etti.