Bahçeli: Karşılıklı Aday Çıkartılan Bitmiş Üstümüze Düşeni Yaparız

Bahçeli: Karşılıklı Aday Çıkartılan Bitmiş Üstümüze Düşeni Yaparız
Bahçeli: Karşılıklı Aday Çıkartılan Bitmiş Üstümüze Düşeni Yaparız
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya’da partisinin İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı’nın kapanış oturumunda konuştu. Dün yaptığı açıklamada İstanbul, Ankara ve İzmir’de namzet çıkarmayacaklarını duyuran Bahçeli, “Zillet ittifakının karşılıklı namzet çıkarttığı bitmiş Cumhur İttifakı olarak üstümüze düşeni yapacağız” diyerek ittifak yapılacak il sayısının artabileceğinin sinyalini verdi.

Bahçeli’nin açıklamalarının satırbaşları şöyle:

“MHP, tek yürektir, tek sestir, tek nefestir. MHP mazlumların tercümanı, gariplerin yürek atışıdır. MHP Türkiye’nin son kalesi, son direniş hattıdır. Adana’da başlayan muhteşem diriliş hamlesi önümüzdeki sene yarım asrı geride bırakmış olacaktır. Yarım asırdır ahali hizmetindeyiz. Kurucu genel başkanımız Türkeş Bey’in açtığı yolda, gösterdiği güzergah baştan başa yılmadan, yıkılmadan yürüyüş halindeyiz. Merhum başbuğumuzu özlemle, hasretle anıyoruz. Dönenlere, satanlara, kaçanlara, korkanlara hiç aldırış etmeden mertçe yürüyoruz. Arkamıza bakmadan, tuzaklara takılmadan Türk milletini gururlandırmak için çalışıyoruz. Yolumuz Yargı yoludur, Allah yoludur.

TÜRKİYE ÜSTÜNDE OYNANAN OYUNLAR

Engin bir inancımız, hayranlık verici duruşumuz, fedakarlığımız ve feragatimiz vardır ama, oluk oluk vicdanlara akmıştır. Yatağına sığmayan taşan ırmaklar gibi Anadolu’nun her yerine ulaştık. Kimi zaman unutulduk, kimi zaman unutulduk sanıldık. Pes etmedik, umudumuzu kaybetmedik. Haklıydık, hakkımızın teslimini bekledik. Önce ülkem dedik, önce ahali dedik, Türküz dedik, Türkçüyüz dedik, turanın ülküsüyle beslendik. Kozmopolit azgınlara, komünist akınlara direne direne, şeytanları taşlaya taşlaya bugünlere geldik. Aslından soyutlanmış, özgürlük ve insan hakları propagandasıyla bölücülüğü palazlandırdılar. Terörizmle sineceğimiz, terör saldırılarıyla susacağımızı zannettiler. Hesaplı tetikçileri kışkırttılar. FETÖ iblisini üzerimize saldılar. İşgali denediler, istilayı özendirdiler. Ama ihmalkârlık ettikleri, görmezden geldikleri ulusal cesaretin karşısında her seferinde rezil rüsvaya döndüler. Türklüğün izini silmeye kimsenin gücü yetmez. Türk milleti birdir, hıyanet ve husumete aleyhinde yenilmez iradedir. Türk vatanı bölünmez bütündür ve yapacağımız fedakarlıkların sınırı yoktur. İstiklalimiz için nice bedeller ödenmiştir. Türk milleti tarih içinde tezahür eden eşsiz bir kaynaşmanın mahsulüdür.

“NE ALDANDIK, NE ALDATTIK NE DE ALDANANLARA İNANDIK”

Biz MHP’yiz. Ara Sıra bitmez tükenmez mücadele, bazen tükenen umutlar, ara sıra çelikten yumruk olduk. Ara Sıra yufka kalp, ara sıra hayırsever bir vicdan ve gönül olduk. Allah adına yapılan cenkler, minareler olduk. Türk milletinin manevi muhafızlığını devir bildik. Bugüne kadar ülkücü yaşadık, adam gibi yaşadık, bozkurt gibi hayata tutunduk. Elleri nasırlı dedelerin elleri kınalı anaların, kundağa düşen sabilerin, bütün insanlarımızın umudu almak için şereflice çaba sarf ettik. Ne aldandık, ne aldattık ne de aldananlara inandık. Yüzümüzün ağarması için yüzsüzlere talih tanımadık.

2023 VE 2053 HEDEFLERİ: SÜPER ŞIDDET OLACAĞIZ

Üstlendiğimiz mesuliyet büyüktür, kutludur, bir pek da ağırdır. İnsanlığın yaşadığı etik ve bedel buhranını çözümleme eden değerlere sahibiz. Sorgulayıcı bakışa sahibiz. Hak duygusuna sahibiz. 2023 yılında lider ülke Türkiye hedefine ulaşacağız. İstanbul’un Fethi’nin 600’üncü yılı olan 2053’te de süper zorlama Türkiye’ye varmayı gaye ediniyoruz.

“HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI SEVE SEVE YAPARIZ”

Olağan siyasi şablonlara uymayız. Cumhuriyetin 3’üncü evresine yeni geçmişken, olaylar karşısında duyarsız ve güvenilmez hareket edemeyiz. MHP, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin her aşamada içindedir. Pay sahibidir. Ihtiyaç duyulan her fedakarlığı can atarak yaparız. Geleceği hazırlamak yattığımız yerden olmaz. Aklın yolu birdir, o us Türk milletidir. Uzun hedefleri kucaklayanlar ancak gönlü, yüreği, vicdanı büyük olan dava adamlarıdır. Dava adamlığının hasretlerine sahip olmayanların, layık ödemeyi göze alamayanların, fikrini ve mücadelesini savunamayanların, zoru görür görmez sinenlerin sahip olacağı bir unvan değildir ülkücülük. Gelecek gevşeklikle yapı edilemez, korkaklardan Fatih çıkamaz. Geleceğin Türkiyesi bugünün erdemli fedakarlıklarıyla oluşacaktır.

CHP, HDP VE İYİ PARTİ’YE SERT SÖZLER

Biz bir tarih yazıyoruz, Türk millyetçiliği tarihe altın harflerle geçmiştir. Sıra bizdedir. Türk milletinin yaşadığı beka düzeyindeki tehditler, yeni ve çok manâlı bir atama yüklemektedir. Devletimizin ve milletimizin bekası için kayda değer görevlerle aleyhinde karşıyadır. Tüm dikkatler bize çevrilmiştir. Uyursak mezarımızı kazarlar. Beka düzeyindeki tehditleri inceleme edip, stratejik müdahaleleleri yapabilmeliyiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin istikrarlı yönetimi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemidir. Türkiye’nin önüne hendek kazan, demokrasi dışı anlayışlara gülücük saçan bir ittifak vardır oysa ortadadır. Bir yanlamasına cumhurun huzuru için resmileşmiş için bir ittifak varken, öteki yandan ihanet oluşumu pusudadır. CHP, HDP, İP benzer çizgidedir. 24 Haziran’da netice alamayan bu güruh umutlarını 31 Mart’a bağlamıştır. Yalnızca bekleyerek, ümit ederek amacımıza ulaşamayız. Tedbir almalıyız, tevekkül etmeliyiz. 31 Mart 2019 seçimlerini bir rejim krizine dönüştürmek isteyenlerin başlarına vermek boynumuzun borcudur. Vazife kutsaldır, kutludur. İhmali hazin sonuçlara niçin olacaktır.

AİHM’İN DEMİRTAŞ KARARINA SERT TEPKİ

PKK’lı Demirtaş’ın özgür kalmasını isteyenlere zillet ittifakından başka biri değildir. Türkiye’yi yabancılarai ihbar eden zihniyetin başlıca aktörleridir. AİHM’in PKK’lı Demirtaş için verdiği kararı gördünüz. Skandal bir karara imza atmıştır. Kayıtlı bir bölücünün siyasi nedenlerle cezaevine sokulduğu bahis edilmiştir. 53 kişinin kanı bulunan Demirtaş’ı haklı birisiymiş gibi göstermek Türk milletine hakarettir. Türk yargısı tarafsız ve bağımsızdır. Bir mahkeme kararı önce vicdanlara uygun olmak zorundadır.

“MÜŞTEREK NAMZET ÇIKARTILAN HER TARAFTA…”

Zillet ittifakı yerli ve ulusal olmadığından iradesi yoktur. Gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içindedir. MHP çıkmazı görmüştür. Tedbir alınmazsa 31 Mart’ta siyasi karakış beklemektedir. Mümkün sıkıntıları bakmak lazımdır. Biz 31 Mart’a ne kazanırız diye bakmıyoruz. 31 Mart’ı Türkiye’nin beka mücadelesi açısından dönüm noktası olarak görüyoruz. Tedbir alınmazsa yine haklı çıkacağız. Cumhur İttifakı’nda gelgitleri geride bıraktık. İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehir belediye başkan adaylarımızı göstermeyeceğiz. AK Parti kimi isterse aday çıkarabilir, biz ön kayıtsız şartsız destekleyeceğiz. Cumhur İttifakı’nın yanına olacağız. Bunun yanı sıra zillet ittifakının müşterek aday çıkarttığı her tarafta Cumhur İttifakı olarak üstümüze düşeni yapacağız.”