Aylar Önce Duyurusu Yapılan 3 Bin Lira Maaşlı İşe Sadece 100 Kişi Başvurdu!

Aylar Önce Duyurusu Yapılan 3 Bin Lira Maaşlı İşe Sadece 100 Kişi Başvurdu!
Aylar Önce Duyurusu Yapılan 3 Bin Lira Maaşlı İşe Sadece 100 Kişi Başvurdu!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaniye Alıştırma ve Meslek Kurumu İl Müdürlüğü’nün (İŞKUR) girişimleriyle, İzmir Çiğli’de faaliyet bildiren Çamaltı Tuzlu İşletmesi’nde aylık 3 bin lira ücretle çalıştırılacak personel temini için 100 birey başvurdu. Meslek başvuruları kabul edilen 47 birey, 27 Ağustos’ta tuzlu işletmesinde işbaşı yapacak.

İŞKUR’UN 3 BİN LİRA MAAŞ VERECEĞİ İŞE 100 BIREY BAŞVURDU

İşe alımlar için yapılan mülakatlar, Osmaniye İŞKUR hizmet binası ile Kadirli Hizmet Merkezi binasında yapıldı. Meslek arayanlarla birebir yapılan görüşmelerde işveren temsilcilerinin yanı sıra İŞKUR’da görevli meslek ve meslek danışmanları Zeynep Çelik ve Gülbahar Yılmaz da katıldı. Meslek görüşmesine takriben 100 kişi müracaat etti.

UYGULAMA YAPAN 47 BIREY İŞE KABUL EDİLDİ

Meslek başvuruları kabul edilen 47 kişi 27 Ağustos’ta Çiğli’de yer alan tuz işletmesinde işbaşı yapacak. İşverenler, görüşme öncesi İzmir Çamaltı Tuz İşletmesinde çalışacak işçilere işletmenin egzersiz koşulları ve tuz birleştirme işi hakkında detaylı data verdi. Yaklaşık 3 bin lira maaş alacak işçilerin 3 öğün yemekleri ile yatakhane masrafları iş yeri göre karşılanacak. Bu ücrete en düşük geçimini sağlama indirimi de dahil edilecek olup, keza işçilerin sigortaları da patron göre yatırılacak.