ATV Seven Ne Yapmaz dizisi ne zaman başlıyor? Konusu ve oyuncu kadrosu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir Karadeniz dizisi olacak Seven Ne Yapmaz’ın yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor. Senaryo ise Bazı Filmler Yazı Grubu’a ait. Dizi bir Yeşilçam klasiği olan Güllü filmlerinin bir uyarlaması olacak. Kastamonu Safranbolu’da başlayan macera İstanbul’a kadar uzanan bir aşk hikâyesini seyirciyle buluşturacak.

Seven Ne Yapmaz’ın holding veliahtını daha önce Çilek Kokusu dizinden tanıdığınız genç oyuncu Yusuf Çim canlandırırken, Karadeniz kızı Nazlı’yı ise İlişki Durumu Karışık adlı dizide çok sevilen yetenekli oyuncu Seren Şirince oynuyor. Dizinin önümüzdeki günlerde ATV ekranlarında olması bekleniyor.

Dizinin Konusu;

Türkiye’nin büyük holdinglerinden Ekinsoy Holding’in veliahtı Ozan Erkinsoy, yaptığı büyük bir hata nedeniyle babası Orhan tarafından köye gönderilerek cezalandırılır. Ozan memlekette, o güne kadar tanık olmadığı saf bir yüreğe ve güzelliğe sahip Nazlı’yla karşılaşır. Annesiz ve babasız büyüdüğü halde yaşadığı köyün gözbebeği olan Nazlı, kendi ayakları üstünde durmayı başarabilen, cesur ve güzel bir genç kadındır. Ozan Nazlı’nın bu sahiciliğinden çok etkilenir ve Nazlı’ya karşı kendisinden hiç beklemediği duygular beslemeye başlar; Nazlı’yla birbirlerine âşık olurlar. Hayli heyecanlı başlayan tanışmaları giderek eğlenceli bir kovalamacaya dönüşür. Beraber çok güzel zaman geçirirler, ama Ozan’ın aklında elbette Nazlı’yla evlenmek yoktur. Fakat çocukluğundan bu yana Nazlı’yı büyüten Fatma ana ve bölgenin bir numaralı dedikoducusu Hatice bir yanlış anlama sonucu iki aşığı yakalar, Nazlı’yla Ozan’ın hiç zaman kaybetmeden evlenmeleri gerekiyordur. Ozan kendini birdenbire hiç hayal etmediği bir hayatın içinde bulur. Ve birden büyük bir paniğe kapılır. Acaba bu evliliğe hazır mıdır? Ozan ne yapacağını bilemez bir haldeyken İstanbul’dan bir telefon alır, acil geri dönmesi gerekmektedir. Böylece Ozan nikâhın olduğu gece Nazlı’yı bırakır ve kimseye söylemeden İstanbul’a döner. Nazlı, Ozan’ın gittiğini fark ettiğinde kahrolur ve çileden çıkar. Bütün köyün gözünde yerin dibine geçmiştir. Bunu Ozan’ın yanına bırakmayacaktır; Ozan’dan intikam almak için soluğu İstanbul’da alır. Fakat hayat her zamanki gibi oyununu oynar. Nazlı’nın alacağı intikam, bilinen yöntemlerden çok farklı olacaktır. Öldü kabul ettiği babası Yaşar ve var olduğunu yeni öğrendiği kardeşi Arzu’nun yardımıyla Ozan’ın hayatına yeniden girer. Üstelik bambaşka şekilde. Ozan işte o andan itibaren kendisini büyük bir oyunun içinde bulacaktır.

Seven Ne Yapmaz Oyuncu Kadrosu:

Yusuf Çim (Ozan)

26 Eylül 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncu Ezra, Çilek Kokusu, Hanım Köylü ve İçimdeki Fırtına isimli dizilerde rol almıştır. Tanınan bir oyuncu olaması 2015 yılında Demet Özdemir ve Ekin Mert Daymaz’la başrolde yer aldığı Çilek Kokusu ile olmuştur. Son olarak ise Merve Boğulur ve Gizem Karaca’yla başrollerini paylaştığı İçimdeki Fırtına dizisinin kadrosunda yer almıştır.

Seren Şirince (Nazlı)

1 Ocak 1991 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu daha önceden Araf Zamanı, Aşk Ekmek İster, İlişki Durumu Karışık ve İlişki Durumu Evli adlı dizilerin kadrosunda yer almıştır. En son İlişki Durumu serisinde Berk Oktay’la başrol oynamıştır.

Ecem Çalık (Arzu)

20 Ekim 1989 senesinde İzmir’de dünyaya gelen oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Oyunculuk eğitimi almıştır. 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde oyunculuk kariyerine başlangıç yapmıştır. Daha sonra ise sırası ile Aramızda Kalsın, Son Destan ve İkisini de Sevdim adlı dizilerde rol almıştır.

Sertan Erkaçan

1 Nisan 1987 İstanbul doğumlu oyuncu Es Es, Atlılar, Kaçak Gelinler, Adını Kalbime Yazdım, Acil Aşk Aranıyor ve Kaçın Kurası adlı dizilerin kadrosunda yer almıştır.

Serhat Parıl;

27 Temmuz 1983 İzmir doğumlu olan oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nü bitirmiştir. Babam İçin, Medcezir, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Oyunbozan ile Cesur ve Güzel gibi dizilerin kadrosunda bulunmuştur.