Atatürk Havaalanı ’nda bayram yoğunluğu

Atatürk Havaalanı ’nda bayram yoğunluğu
Atatürk Havaalanı ’nda bayram yoğunluğu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

9 gün sürecek Kurban Bayramı tatilinin dün mesai bitimiyle birlikte başlamasının arkasında Atatürk Havaalanı ’nda akşam saatlerinden itibaren başlayan yolcu yoğunluğu, tatilin birinci gününde de devam etti.

Tatilini İstanbul dışarıda vermek için hava ulaşımını tercih eden binlerce yolcu, sabahın erken saatlerinden itibaren Atatürk Havalimanı ’nın İç ve Dış Hatlar Terminalleri ’nde yoğunluğa niçin oldu.

KONTUAR VE PASAPORT NOKTALARINDA AŞIRILIK

Terminallerin girişindeki güvenlik denetleme noktalarından itibaren başlayan aşirilik, biletleme işlemlerinin gerçekleştirildiği check-in kontuarları ve pasaport teftiş noktalarında da devam etti.

Gün içerisinde uçuşların yoğun olduğu dakikalarda aşırı istek nedeniyle zaman zaman uzun kuyruklar oluşurken, havalimanında görevli personeller de tüm operasyon noktalarını açık tutarak bekleme sürelerini en üye indirmeye çalıştı.

6 BİNİN ÜSTÜNDE SEFERLE 1 MİLYON YOLCU TAŞINACAK

Kurban Bayramı dolayısıyla artan uçuş talebini yerine getirmek isteyen havayolu şirketleri de ilk önce yurtiçi ve yurtdışındaki tatil destinasyonları edinmek üzere fazla sayıda destinasyona ilave seferler düzenlemişti.

Atatürk Havalimanı ’nda bayram yoğunluğu

THY 164 EK SEFER KOYDU

Bu kapsamda bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Türk Hava Yolları da bayram için toplam 164 ilave sefer koymuştu. THY, arefe gününe değin gerçekleştireceği toplam 6 bin 95 sefer ile yurtiçi ve yurtdışında bir milyon gezgin taşıyacak.

Atatürk Havalimanı ’nda bayram yoğunluğu