Aracını park etti geri döndüğünde zincirli buldu

Aracını park etti geri döndüğünde zincirli buldu
Aracını park etti geri döndüğünde zincirli buldu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivas’ın Kadıburhanettin Mahallesinde akraba ziyareti için mahalleye uğrayan Kerim Yumuşak Başlı sokakta bir yapı önünde anlamsız bulduğu araç park yerine otomobilini park etti.

Bir süre sonradan aracının başına dönen Yumuşak Başlı, otomobilini tekerinden sabit bir demire zincirle kilitlenmiş bir şekilde buldu ve büyük bir şaşma yaşadı.

DAVACI OLACAK

Yumuşak Başlı, araç parkının yasaklanmış olduğuna dair herhangi bir ibarenin olmadığını bahis etti ve yapılan bu hareketle aracının gasp edildiğini belirtti. Kerim Uslu güvenlik ekiplerinin tutacağı rapor doğrultusunda aracını zincirleyenlerden davaci olacağını da söyledi.

Aracını park etti geri döndüğünde zincirli buldu

“ŞAŞKINLIK YAŞADIM”

Aracını park etmesinin gerisinde kısa bir vakit daha sonra aracının başına geldiğinde aracını zincirlenmiş bir halde bulduğunda büyük şaşkınlık yaşadığını belirten Kerim Uysal, ”Aracımızı yapı önüne park ettiğim için aracımız zincirlemişler. Burada vasıta parkının yasak olduğuna dair bir levha ya da tabela bulunmuyor. Buraya vasıta parkı yapılmamasına dair herhangi bir ibare yoktur. Kendilerine ait park yeri olduğu iddiasındalar. Aracı da gasp edercesine zincirleyip aracımı bağlamışlar. Fazla ivedi işim olmasına rağmen 2 saattir buradayım ve aracımı çıkartamıyorum. Polis ekiplerine haber verdim. Takım otosu gelecek ve gerekli suç duyurusunda bulunacağım. Şikayetçiyim ve zorunlu işlem yapılacak. Kayınvalidemi ziyarete geldik aracımı buraya bırakmıştım, geri geldiğimde aracımı zincirlenmiş bir durumda buldum. İki saattir burada bu şekilde bekliyorum.” dedi.