Antalyaspor ’da Büyük Yer Sarsıntısı!

Antalyaspor ’da Büyük Yer Sarsıntısı!
Antalyaspor ’da Büyük Yer Sarsıntısı!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalyaspor Kulübü Başkanı Kâinat Bulut, görevinden istifa etti.

Atilla Vehbi Davetli Tesisleri’nde düzenlediği toplantıda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cihan Bulut, 10 Ocak’ta geldiği başkanlık görevini bıraktığını duyurdu.

Kırmızı beyazlı ekibin kayyuma gitme tehlikesiyle karşısında karşıya kaldığını vurgulayan Bulut, gece gündüz çalışarak bu zamana kadar geldiklerini belirtirken, desteklerinden ötürü Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.

Antalyaspor için görevden kaçmadığını belirten Bulut, şu ifadeleri kullandı:

“Huzurluyum, gülerek ayrılıyorum. Benim kimseyle bir kavgam olmadı, olmayacak. Antalyaspor’a hasar veren hiçbir şey yapmadım, yapmayacağım. Buraya kadarmış. Taraftarım böyle istedi. Ben de taraftarımın sesine kulak verdim. Biz görevden hiçbir süre kaçmadık, koltuğa yapışmadık. Küfür edenlere, beni Atatürk düşmanı olarak gösterenlere ise hakkımı helal etmiyorum.”

Maliyeti yüksek olan futbolcuların takımdan gönderilmesine ilişkin “Yollarımızı ayırmasaydık, batacaktık.” diyen Bulut, “Ben de Eto’o gibi bir oyuncuyu kadromuza katmayı, taraftarın beni alkışlamasını isterdim. Fakat benim ardımdan göreve gelecek yönetime fazla siklet bırakmamak istedim.” yorumunu yaptı.

Bulut, mucizevi genel kuruldan önce adı başkanlık adaylığı için konuşulan eski başkan Ali Şafak Öztürk ile bugün bir araya gelmeyi planladığını ama bunun iletişim hatası sebebiyle gerçekleşemediğini sandığını söyledi.

Son Dakika Spor Haberleri için altında kaydırın.