Antalya’da alkollü faytoncunun ürken atı korku saçtı

Antalya'da alkollü faytoncunun ürken atı korku saçtı
Antalya'da alkollü faytoncunun ürken atı korku saçtı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinan Mahallesi Ali Çetinkaya Caddesi üzerinde meydana geldi. Tarihi Kaleiçi önünden az önce adı meçhul bayan turisti faytona bölge Besim E., büyük kasaba turu yaptırmak için hareket etti. Ali Çetinkaya Caddesi üzerine gelen faytonun 2 atından biri, iddiaya göre kırmızı ışıkta duran bir otomobilin klakson çalmasıyla ürktü.

ÖNCE DİZGİNLERİ KOPARDI ARDINDAN OTOMOBİLE ÇARPTI

Ürken at, şaha kalkıp aniden hareket edince dizginleri kopardı. Bu sırada faytonun sürücüsü Besim E., atını önlemek için hareket etse de başarılı olamadı. Çabucak ilerleyen at önünde duran Adem Mutlu yönetimindeki 15 EN 222 plakalı otomobilin üstüne çıktı. Bu sırada faytonda gezgin konumundaki turist kadın ise yere yüz üstü düşerek yaralandı. Otomobile çarpan at ise iki bacağından yaralandı.

Antalya'da alkollü faytoncunun ürken atı dehşet saçtı

FAYTON SÜRÜCÜSÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

Çevredekilerin ihbarı üzerine durum yerine gelen sağlık ekipleri zarar görmüş turist kadına birincil müdahaleyi yaptıktan daha sonra hastaneye kaldırıldı. Bacakları kanayan at için de bir veterinerden takviye istendi. Bu sırada durum yerine gelen polis ekipleri, fayton sürücüsü Besim E. ’yi alkol muayenesinden geçirdi. Besim E.’nin 1.39 promil alkollü olduğu saptandı.

Besim E. polise verdiği ilk ifadesinde, atlarından birinin klakson sesi üzerine ürktüğünü belirterek, “Hızlıca koşmaya başladı. sonra dizginleri koptu ve etken olamadım” dedi.

Fayton sürücüsüne suç oluşturan yazan ekipler, kazayla ilgili zabıt tuttuktan sonradan Besim E.’yi ifadesine kullanmak üzere polis merkezine götürdü. Soruşturma sürüyor.

Antalya'da alkollü faytoncunun ürken atı dehşet saçtı