Ankara Belediyesi’nde Büyük Çalışma! ASKİ’de Tüm İzinler Kaldırıldı

Ankara Belediyesi'nde Büyük Çalışma! ASKİ'de Tüm İzinler Kaldırıldı
Ankara Belediyesi'nde Büyük Çalışma! ASKİ'de Tüm İzinler Kaldırıldı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Başkentin yağışlar nedeniyle meydana gelen su baskınlarından en fazla etkilenen 6 ilçe ve 10 mahallede gelecek haftadan itibaren altyapı çalışmalarına başlanacağını bildirdi. Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “ASKİ’nin izinleri kaldırıldı.Ekiplerimiz 24 saat çalışacak” dedi.

TRAFİK SIKINTISININ OLMAMASI İÇİN 24 SAAT ÇALIŞACAKLAR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, trafik sıkıntısının az olması için bayram tatilinde de 24 saat çalışılacağını söyledi.

ASKİ’NİN İZİNLERİ KALDIRILDI

“Ankaramızda yağışlardan meydana gelen su baskınlarının önlenmesi, bundan sonra daha alçak geçitlerimizde ve belirlenmiş noktalardaki su baskınlarının yaşanmaması için egzersiz başlatıyoruz. Önümüzdeki çarşamba gününden itibaren çalışmalara başlayacağız. Bilhassa bayram boyunca de bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu süre kapsamında ASKİ’nin izinleri kaldırıldı. Ekiplerimiz 24 saat çalışacak. Bu çalışmalar esnasında vatandaşlarımızın trafik noktasında rahatsızlığı olacak. Bu rahatsızlıktan nedeniyle da özür diliyoruz.”

Çankaya, Altındağ, Mamak, Yenimahalle, Etimesgut ve Pursaklar’daki atık su ve yağmur suyu hatları çalışmalarının yapılacağı yerler aralarında mayıs ayında su baskınının yaşandığı ve vatandaşların taşınarak kurtarıldığı Kızılay’daki Akay altgeçidi de bulunuyor.