Anıl Altan co-pilot koltuğunda

Anıl Altan co-pilot koltuğunda
Anıl Altan co-pilot koltuğunda
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de en iyi dirift pilotlarının boy gösterdiği Inkar Bull Car Park Drift’e ünlü isimler de dahil oldu. Yakışıklı oyuncu Anıl Altan da Inkar Bull sporcusu drift yıldızı Abdo Feghali ile co-drive telaşı yaşadı.

BİR FAZLA MEŞHUR ETKİNLİĞE AKIN ETTİ

Aralarında İlayda Akdoğan, Doğuş Çabakçor, Doğukan Manço gibi isimlerin de bulunduğu Inkar Bull Car Park Drift’te Anıl Altan, drift yıldızı Abdo Feghali’nin heyecanına müşterek oldu. Juri koltuğundan eşini takip eden Pelin Akil, eşine bütün puan verdi.

“İNANILMAZ BİR DENEYİMDİ”

Hayatında öncelikle drift aracında co-pilot koltuğunda oturduğunu söyleyen Anıl Altan, “Red Bull Car Park Drift ’te çok iyi bir etraf vardı. Korktuğumu söylemem fakat çok heyecanlandım. Etkinliğin bununla beraber sportif direktörü olan Abdo Feghali driftin starı. Böyle bir isimle binlerce seyircinin önünde bu heyecanı yaşamak inanılmaz bir deneyimdi.” diye konuştu.

“HEYECANA KARŞILIKLI OLDUĞUM İÇİN MUTULUYUM”

Eşinin heyecanına ve deneyimine iki taraflı olduğu için mutluluğunu dile getiren Pelin Akil ise, “Ben Anıl ’dan daha fazla korktum sanırım. Harika bir heyecan. Anıl bu etkinliği birincil duyduğunda mutlaka izlemeye gidelim demişti. Bugünse kendisini bağlı koltukta pistin içinde buldu. Hem Anıl ’ın deneyimine, hem de izleyicilerin heyecanına ortak olduğum için fazla mutluyum” dedi.