Ambulansı çaldığını hatırlamayan değişken tutuklandı

Ambulansı çaldığını hatırlamayan değişken tutuklandı
Ambulansı çaldığını hatırlamayan değişken tutuklandı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da özel bir hastanenin bahçesinde park halinde anahtarları üstünde bırakılan ambulans, geçen cumartesi günü sabaha aleyhinde kimliği belirsiz bir kişi kadar çalındı. Durumu fark eden hastane yetkililerinin polise haber vermesinin gerisinde olayla ilgili alıştırma başlatıldı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Ofis Amirliği ekipleri, GPS üzerinden takibe aldıkları ambulansın Serik’e gittiğini tespit etti. Serik İlçe Güvenlik Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Ofis Amirliği ekiplerine haber verilmesi üstüne ambulans Gedik Kavşağı’nda durduruldu.

Ambulansı kullanan Fikri Işine Düşkün polis göre gözaltına alındı. Fikri Gayretli polis merkezine götürülürken, ambulans ise hastane yetkililerine teslim edildi.

“NASIL SÜRDÜĞÜMÜ VE NEREYE GİTTİĞİMİ HATIRLAMIYORUM”

Polis merkezinde ifade veren Fikri Gayretli, daha önce Batman’da ikamet ettiğini, bir takım ailevi sorunları ve afiyet problemleri nedeniyle Antalya’ya geldiğini anlattı. Antalya’ya ne zaman ve nasıl geldiğini bilmediğini söyleyen Gayretli, “Burada ikametim olmadığı için sokakta yatıp kalkıyorum. Herhangi bir meslek yapmıyorum. Hava soğuk olduğu süre ara sıra hastane içerisinde yatarım. Bu gece de hastane içerisinde yatıyordum. Uyanıp dışarı çıktım. Üşüdüğümden nedeniyle ambulansı gördüm ve içine girdim. Ambulans çalışır vaziyetteydi. Ambulansı sonra çalmışım. Arabulucu nasıl sürdüğümü ve nereye gittiğimi hatırlamıyorum.

Görevli polisler beni durdurduğunda Serik’te olduğumu öğrendim. Görevli polislere direnmedim. Aracı çaldığımı hatırlamıyorum. Zaten arabulucu çalma niyetim de yoktu. Amacım yalnızca ambulansın içerisinde ısınmaktı. Araca herhangi bir hasar vermedim. Yaptığımdan dolayı pişmanım” dedi.

Polis merkezindeki işlemlerinin arkasında adliyeye sevk edilen Fikri Gayretli çıkarıldığı sulh suç oluşturan hakimliğince tutuklandı.