Altınordu ’dan Ilginç Karar! 1 Ay Sosyal Ağ Hesapları Kullanılmayacak

Altınordu ’dan Ilginç Karar! 1 Ay Sosyal Ağ Hesapları Kullanılmayacak
Altınordu ’dan Ilginç Karar! 1 Ay Sosyal Ağ Hesapları Kullanılmayacak
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, dün oynanan Kardemir Karabükspor karşılaşmasından önce yapılan paylaşım nedeniyle 1 ay boyunca sosyal medya hesaplarını kullanmayacaklarını söyledi ve Kardemir Karabükspor camiasından özür dilediklerini belirtti.

Başkan Özkan, İzmir temsilcisinin resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, dün oynanan Kardemir Karabükspor karşılaşması öncesinde sosyal ağ iletişim departmanlarının kayda değer bir hata yaptığını ve bu işin mazeretinin olamayacağını açıklama etti.

“Sitem etmeyi biliyorsak, özür dilemeyi de bilmemiz gerek.” diyen Özkan, şöyle konuştu:

“Organizasyon karakterimize ters bir şart yaşadık. Galibiyet hepimizin olduğu gibi, kusur da hepimizindir. Kendimizi cezalandırıyoruz… Sosyal medyadan 1 ay ihraç ediyoruz kendimizi. Eylül ayında sosyal medyada olmayacağız. Yalnızca internet sitemizden maçlarımızı haber yapacağız. Bu 1 ayda, ‘Türkiye’nin Altınordu’su’ sloganımıza değer bir organizasyon olmamız yolunda kendimizi gözden geçireceğiz. Doğrusu çok üzgünüz, hepimiz üzüldük. Tüm spor kamuoyundan ve bilhassa Kardemir Karabükspor camiasından her yerde özür diliyoruz.”

Altınordu Kulübü, devlete ait twitter hesabından dün oynanan Kardemir Karabükspor karşılaşmasından önce, “Sezonun ilk galibiyetini izlemek için saat 19.15’ten daha sonra kimselere randevu vermeyin, bekliyoruz.” şeklinde bir paylaşım yapmış ardından bu paylaşım silinmişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.