Akşener Validebağ Öğretmenevi’ni Ziyaret Etti

Akşener Validebağ Öğretmenevi'ni Ziyaret Etti
Akşener Validebağ Öğretmenevi'ni Ziyaret Etti
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 24 Kasım Öğretmenler Gününde Validebağ Öğretmenevi’nde ortaokul öğretmenini  ziyaret etti.

İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener, ortaokuldaki öğretmeni Zerrin Köksal’ı Validebağ Öğretmenevi’nde yer alan huzurevinde ziyaret etti. Öğretmeninin elini öpüp sarılan Akşener duygu doymuş anlar yaşadı. Akşener daha sonra huzurevinde kalan öteki öğretmenlerle selamlaşarak öğretmenler gününü kutladı. Akşener öğretmenlere hediye ve çiçek verdi. sonradan ortaokul öğretmeninin yanına oturarak bir zaman sohbet etti.

Ortaokul öğretmeni Zerrin Köksal, “Benim öğrencilerim arasında Kocaeli’nde ortaokulda en çalışkan, en çok sevdiğim, en asil ailesi de çok asil, unutamadığım Meral vardı. Bu İYİ Parti tam ismiyle hakikaten yerine yerleşik. İsmine öyle yakıştırdığım İYİ Parti oysa bu değin iyi bir insana yakışırdı. Geldiğiniz için dua edeceğim. Hiç değişmemişsiniz” diye konuştu.

Öğretmenlerle bir zaman sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren Meral Akşener daha sonra  öğretmenler evinde buluna huzurevinden ayrıldı. – İstanbul