Akıllı Tosun kutlama mesajı yayınladı

Akıllı Tosun kutlama mesajı yayınladı
Akıllı Tosun kutlama mesajı yayınladı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ak Parti’nin kuruluşunun 17. yılı dolayısıyla yayınladığı kutlama ve anma mesajı paylaştı.

“2001 AĞUSTOS TARİHİ DÖNÜM NOKTASIDIR”

Mesajında 14 Ağustos 2001 tarihinin, Türk demokrasi tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirterek, “Lideriyle bir bütün olan partimiz, liderinin çizdiği bu kutlu yolda milleti için var olmaya devam edecektir” dedi.

“TÜRK TARİHİNDE KUTLU BİR YÜRÜYÜŞE BAŞLANDI”

Türkiye’nin Ak Parti ile yeni bir döneme başladığını belirten Zeki Tosun, “Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan AK Parti, Türk siyaset sahnesinde vatandaşlarımızın desteği ile yer almış ve 14 Ağustos 2001, Türk demokrasi tarihine kutlu bir yürüyüşün başladığı tarih olarak silinmeyecek şekilde yazılmıştır” dedi.

“ÇOĞU ENGEL ATLATILDI”

Ak Parti ile Türkiye’nin karanlıktan çıktığını söyleyen Tosun, “AK Parti, ülke yönetimine geçtiği günden bugüne birçok önemli projeye imza atmış ve ülkemizin kalkınmasında manâlı araştırmalar gerçekleştirmiştir. Ülke tarihimizde daha önce olduğu gibi çoğu engel önüne getirilmiş, AK Parti hükümeti değil edilmek istense de vatandaşımız ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ’ın istikrarlı ve dikey duruşu ile lüzum iç gerekse dış güçler eylemlerinde muvaffak olamamıştır. Bu konuda en büyük engel, 15 Temmuz ’da alçak bir darbe girişimi ile ülkemizin karşısına getirilmiş ve bütün fena niyetli güçler birleşerek ülkemizi karanlığa çekmeye çalışsa da başaramamış ve başaramayacaklarını anlamışlardır.” ifadelerini kullandı.

“BAŞKANIMIZ İLE KALKINMAYA DEVAM EDİLECEK”

Yeni bir Türkiye yoluna girildiğini vurgulayan Tosun, “AK Parti ’yi var eden ve yaşatan ruh, İstanbul ’un fethinden Çanakkale Zaferi ’ne, İstiklal Harbi ’nden 15 Temmuz ’a dek bu milletin gurur vesilesi tüm dönemlerinin genini oluşturan ruhtur. Lideriyle bir bütün olan partimiz, liderinin çizdiği bu kutlu yolda milletiyle ve milleti için var olmaya devam edecektir. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27 Dönem Milletvekilliği genel seçimleri ile birlikte yeni bir Türkiye yolunda, 2023 hedefleri doğrultusunda önemli bir adım atmış olan ülkemizde, Yeni Sistem ve Bu Sistemin İl Başkanı Olan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile çabuk kalkınma ve çabuk çoğaltma ile geleceğin Büyük ve Kuvvetli Türkiye ’sini inşa etme yolunda belli adımlarla ilerleyerek, vatandaşlarımıza hizmeti her şeyin üstünde gören AK Parti anlayışının yer aldığı daha nice AK yıllara, AK icraatlar ile ulaşmak dileğiyle partimizin 17. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum” biçiminde konuştu.