Akhisarspor, Rusya ’da Sonunu Getiremedi!

Akhisarspor, Rusya ’da Sonunu Getiremedi!
Akhisarspor, Rusya ’da Sonunu Getiremedi!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Avrupa Ligi J Grubu 5. maçında Rus temsilcisi Krasnodar’a konuk olan Akhisarspor, birincil yarısını 1-0 önde kapattığı karşılaşmadan 2-1 yenik ayrıldı.

Krasnodar Stadı’nda oynanan karşılaşmanın 24. dakikasında Serginho’nun golüyle 1-0 öne geçen temsilcimiz devre arasına da bu skorla önde girdi.

İkinci devreye süratli başlayan ev sahibi Krasnodar, Gazinsky ’nin 49. dakikadaki golüyle skora denge getirdi: 1-1. Bu golden 8 dakika daha sonra Ari, takımını öne geçiren golü kaydetti: 2-1. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Akhisarspor mücadeleyi 2-1 kaybetti.

Bu sonuçla gruptaki 5. karşılaşmasından da yenilgiyle ayrılan Akhisarspor, puanla tanışamadı ve son sırada kaldı. Puanını 12 ’ye yükselten Krasnodar ise üstteki tura yükselmeyi garantiledi.

Stat: Krasnodar

Hakemler: Ivaylo Stoyanov, Ivo Kolev, Georgi Doynov (Bulgaristan)

Krasnodar: Safonov, Petrov, Martynovich, Spajic, Ramirez, Gazinski, Kabore, Cueva (Dk. 70 Suleymanov), Wanderson, Ari (Dk. 72 Pereyra), Stotski (Dk.46 Ignatyev)

Akhisarspor: Lukac, Miguel Lopes, Caner Osmanpaşa, Sissoko, Güray Vural, Vrsajevic, Aykut Çeviker (Dk. 72 Eray Ataseven), Serginho (Dk. 84 Kadir Keleş), Regattin, Manu (Dk. 42 Iftihar Ayık), Helder Barbosa

Goller: Dk. 24 Serginho (Akhisarspor), Dk. 48 Gazinski, Dk. 57 Ari (Krasnodar)

Sarı kartlar: Dk. 19 Stotski, Dk. 37 Ari (Krasnodar), Dk. 40 Sissoko, Dk. 68 Serginho, Dk. 90 Güray Vural (Akhisarspor)

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.