AK Parti’nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

AK Parti'nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Belli Oldu
AK Parti'nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Belli Oldu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep’te bulunan Define ve Maliye Bakanı Patent Albayrak ile Yargı Bakanı Abdülhamit Gül telefon görüşmesinde, “İnşallah yarın zaten Gaziantep adayını açıklayacağız. Sizler biliyorsunuzdur” dedi. AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimlerde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin ile yolumuza devam edeceğiz.” demişti.

“4,5 AY DAHA SONRA YENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAK”

Bir dizi ziyaret sebebiyle Gaziantep’te bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Yargı Bakanı Abdülhamit Gül, AK Parti İl Başkanlığı binasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonla görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bak 4.5 ay kaldı. 4.5 ay daha sonra orada yeni bir dönem başlayacak, ona tarafından” dedi.

ERDOĞAN’IN SÖZLERİ SONRASI PARTİLİLER ZILGITLAR ATTI

Coşkunun ardındaki konuşmasına devamlı Erdoğan, “İnşallah yarın zaten Gaziantep adayını açıklayacağız. Sizler biliyorsunuzdur” demesi üstüne heyecan devam ederken, partililer, “yah” çekip zılgıtlar attı.

“GAZİANTEP’İ TÜRKİYE’DE BIRINCIL ÜÇ ARASINA BELIRLEMEK ÜZERE SÖZ VERDİK”

DAHA SONRA Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Hak Bakanı Gül ise, “Sayın Cumhurbaşkanım, demin Gaziantep’i inşallah seçim akşamı Türkiye’de birincil üç arasına kurmak üzere laf verdik efendim” diye konuştu. Salondakiler, bu sözler üzerine bu kere Bakan Abdülhamit Gül’ü alkışlayıp, zılgıt attı.

“FATMA ŞAHİN İLE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, yerel seçimlerde Fatma Şahin’in tekrar Gaziantep’ten aday gösterileceğini açıkladı.

Haberi sosyal medya hesabından duyuran Uzer, “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Lokal seçimlerde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin ile yolumuza devam edeceğiz. Memleketimize, milletimize ve AK Partimize uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.