Ak Partili Sarıeroğlu, ’15 Temmuz’un Ayrı Bir Versiyonu Devreye Sokulmuş’

Ak Partili Sarıeroğlu, '15 Temmuz'un Ayrı Bir Versiyonu Devreye Sokulmuş'
Ak Partili Sarıeroğlu, '15 Temmuz'un Ayrı Bir Versiyonu Devreye Sokulmuş'
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Partili Sarıeroğlu, “15 Temmuz’un ayrı bir versiyonu devreye sokulmuş”

ELAZIĞ – Şuanda 15 Temmuz’un ayrı bir versiyonunun devreye sokulduğunu gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, “Ne yaparlarsa yapsınlar. Bir ve beraber olduktan sonradan ülkemize ve vatanımıza benzer şekilde sahip çıkmaya devam ettikten sonra her türlü badirenin üstünden geliriz” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, programları zarfında Elazığ’a geldi. Sivrice’de il ve ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelen Sarıeroğlu açıklamalarda bulundu.
16 Senedir 3 kat büyüttükleri ülkeyi fazla daha iyi yerlere getireceklerini vurgulayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, “81 milyon vatandaşımızın güveni ve huzuru birinci önceliğimiz. Bir sürü badireye maruz kalmaya da devam ediyoruz. Bir yandan terörle mücadelemizi sürdürüyoruz. bundan başka da ülkemizin ekonomisine yönelik olarak bütün dünya ülkelerinin gözü önünde aleni şekilde yapılan saldırılara karşısında da süratli olarak önlemlerimizi alıyoruz. Sağ olsun vatandaşlarımız, milletimiz baskı zamanda kenetlenme ile her şeyin üstesinden gelebileceğimizi bir defa daha gösterdi”diye konuştu.
“Biz üretmeye ve çalışmaya devam edelim”
15 Temmuz’un ayrı bir versiyonunun devreye sokulduğuna uyarı çeken Sarıeroğlu, “Bu çaba devam edecek.Bunu yapmaya devam edecekler. Ne yaparlarsa yapsınlar, bir ve beraber olduktan sonradan ülkemize ve vatanımıza aynı şekilde sahip çıkmaya devam ettikten sonra her türlü badirenin üstünden geliriz. Çözemeyeceğimiz hiçbir sorunumuz yok. Bundan nedeniyle da milletimiz en kayda değer güvencemiz. Yolumuza zinde bir şekilde devam edeceğiz. Dün zinde bir paket açıklandı. Bankacılık sistemiyle ilgili önlemler alınıyor. İşin ehilleri ödev başında. Yaşadığımız bu süreç içerisinde rakamsal verilere baktığımız süre en ufak bir emare yok. İhracatta rekorlar kırıyoruz. İstihdamda tek haneli rakamlara inmiş durumdayız. Ekonomimiz artış performansı sürdürülebilir şekilde devam ediyor. Sanayi üretimi endekslerinde kapasite tatbik oranlarında en ufak bir can sıkıntısı değil. Ayrıntılarıyla parasal ve finans piyasalarına karşın olarak aleyhinde karşıya kaldığımız bu girişimler ve saldırılar neticesinde oluşan geçici bir koşul var. Önlemlerimizle birlikte bu sürecin vatandaşlarımıza yansıması olmayacak şekilde bertaraf edilmesiyle ilgili önlemler alınıyor. Kısa süre içerisinde her şey normale dönecek. Bundan yanlamasına herkesin içi rahat olsun. Yeter ancak biz üretmeye ve çalışmaya devam edelim. En küçük bir tesir olmayacak” diyerek sözlerini tamamladı.