AK Parti’li Hamza Dağ’dan Eski CHP’li Eren Erdem İçin Sert Sözler: Ahlaksız!

AK Parti'li Hamza Dağ'dan Eski CHP'li Eren Erdem İçin Sert Sözler: Ahlaksız!
AK Parti'li Hamza Dağ'dan Eski CHP'li Eren Erdem İçin Sert Sözler: Ahlaksız!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, “17-25 oldu sonradan Dışişlerindeki konuşma ses kaydı yansıtıldı ve gerisinde MIT TIR’ları durduruldu. Bunlarla ilgili Cumhuriyet Irk Partisi milletvekilliği yapan Eren Erdem diye bir zat, ‘ahlaksız’ bir kişi esasında bu zat tuttu o süre bir gazete kurdu. O gazete üzerinden kesintisiz operasyonlar yaptı” dedi.

“EREN ERDEM DENEN ZAT SÜREKLI OPERASYONLAR YAPTI”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ar-Ge Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılarak bir söylev yaptı.

Konuşmasında, 2013, 17 – 25 Aralık’tan daha sonra MIT turlarının durdurulması 2. bir operasyon olduğunu dile getiren Dağ, “MITOS TIR’ları meselesini hepimiz hatırlıyoruz. 2013, 17 – 25 Aralık’tan sonra doğrusu 2. operasyondur. Bir şekilde Cumhurbaşkanımızı o zaman başbakanımız o seçim atmosferinde indirmek için, galibiyet kılmak için AK Parti’yi seçimde başarısız kılıp tercih üzerinde darbe teşebbüsü yapma hareketleri yollarından biriydi. 17 – 25 oldu daha sonra Dışişleri’nde ki tavır ses kaydı yansıtıldı ve peşinde MITOS TIR’ları durduruldu. Bunlarla ilgili Cumhuriyet Irk Partisi milletvekilliği yapan Eren Erdem diye bir zat, ‘ahlaksız’ bir kişi esasında bu zat tuttu o süre bir gazete kurdu. O gazete üzerinden sürekli operasyonlar yaptı.

“BEYEFENDİLER BİRBİRLERİNE ZIHIN İTİRAF ETMEYE BAŞLADI”

Bugünlerde beyefendiler birbirlerine hafiza itiraf etmeye başladılar. Ama itiraf ederken de yine bunu birtakım hususları rahat tutarak, tehdit etme vererek, bu kadarı konuştu gerisi de konuşur mu diyerek bazı ifadeler olmuştur. Bugünlerde gazetelerde okuyoruz” dedi.

“SİYASİ UZANTILAR ZORUNLU HESABI ZAMANI GELİNCE YARGIMIZA VERECEKTİR”

Başkan Erdoğan’ı lahide suçlama konusunda korkutma edenler bugün birbirlerine düştüklerini açıklayan Dağ, konuşmasına şu şekilde devam etti:

Allah’a hamd olsun, Türkiye yargısının önünde acilen hesap veriyorlar. O gün onu söyleyenler bugün yargımızın önünde hesap veriyorlar. Bunlar sonra siyasete girmişlerse de sadece siyasi dokunulmazlık edinmek için bu işin içine girmişlerdi. Bunların siyasi uzantısı Cumhuriyet Insanlar Partisi içinde genel başkanından genel başkan yardımcısına dek duruyor. Bu konudaki siyasi uzantılarda zorunlu hesabı zamanı gelince yargımızda natürel ama verecektir. Çünkü bu ülkenin selameti için bu coğrafyanın selameti için bu coğrafyada yaşayan masum ve mağdurların rahatlığı için biz ülke olarak yapmış olduğumuz yardımları bu ülkede tamamını düşünen bir marifetinde bu konuda en azından mesele Türkiye olunca aynı şeyi dikkate almak ve aynı yolda yürümek durumundadır. Bunu yaptığı vakit zaten millete güven verir ve gelecek seçimlere belki o zaman daha gizli hazırlanma durumu laf konusu olur.