AK Parti’li Gençlerden Çevre Hareketi

AK Parti'li Gençlerden Çevre Hareketi
AK Parti'li Gençlerden Çevre Hareketi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Denizli Gençlik Kolları üyeleri, Çevre İçin Harekete Geç Projesi dahilinde kentte çevre temizliği başlattı.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığınca 81 ilde başlatılan AK Genc¸lik C¸aşama Hareketi zarfında, Denizli İl Gençlik Kolları üyeleri de Pamukkale ilçesindeki Çamlık Parkında bir araya geldi.

AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Akbulut ve partili gençler, Çamlık Parkında yerlere atılan çöpleri topladı.

Akbulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, çevre ve doğa temizliğine karşısında duyarlık oluşturma, doğaya sahip çıkma adına bu etkinliği düzenlediklerini belirtti.

Daha yaşanabilir kentler ideali ile bu hareketi başlattıklarına uyarı çeken Akbulut, şunları söyledi:

“Teşkilatımızla ve yurttaşlarımızla bir araya gelerek bu farkındalık hareketimizi kentlerimizi çöplerden arındırarak başlatıyoruz. Bilmemiz gerekir oysa asıl temizlik kirletmemektir. Bizler gelecek nesillerimize daha pak bir doğa ele vermek istiyorsak yarının doğasını bugünden korumaya başlamalıyız. Çünkü çevreyi lekelemek kendi varlığımızı yok etmektir. Kendimiz dek yaratılanlara saygı duymamız bunu gerektirir. Bu vesile ile etkinliğimize katkı maddesi sunan herkese teşekkür ediyoruz. Bütün insanlığa daha temiz bir çevrede mutlu ve sağlıklı bir hayat diliyoruz.”