AK Parti’li Baybatur: ‘Parayı Pulu Devreye Sokarak Hesaplı Darbe ile Türkiye’yi Karıştırmak…

AK Parti'li Baybatur: 'Parayı Pulu Devreye Sokarak Hesaplı Darbe ile Türkiye'yi Karıştırmak...
AK Parti'li Baybatur: 'Parayı Pulu Devreye Sokarak Hesaplı Darbe ile Türkiye'yi Karıştırmak...
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur,”Baktılar darbe, top, tüfek ve silahla olmuyor, bu millet kendi içinde ne sorun olursa olsun, mesele memleket olunca bir araya geliyor, o zamanda doları, parayı pulu devreye sokarak hesaplı darbe ile Türkiye’yi karıştırmak istiyorlar” dedi.

AK Parti Turgutlu İlçe Teşkilatı kadar bir kahvaltı salonundan düzenlenen etkinliğe, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, İlçe Başkanı Kazım Istek, Kadın Kolları Başkanı Sibel Nevin Baş, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kayser, partili yöneticiler ve muhtarlar katıldı. AK Parti İlçe Başkanı Kazım Dilek, program öncesinde yaptığı konuşmada, muhtarların sorun ve taleplerini, önerilerini direkt birinci ağızdan Milletvekili Murat Baybatur’a iletmeleri için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, muhtarlara katılımlarından nedeniyle teşekkür etti. Mahalle muhtarlarının sorun ve taleplerini dinleyen Baybatur, sorun ve taleplerin halledebilmesi için gereken çalışmaların yapılacağını söyledi.

Türkiye’nin başta ABD olmak üzere batılı ülkelerin baskısı ile ekonomik bir darboğaza sürüklenmeye çalışıldığını gösteren Baybatur, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve milletin dirayetli duruşu ile bu huzursuz günlerinde üstesinden gelineceğini vurguladı.

ABD Başkanı Donald Trump’ın yalnızca Türkiye’ye karşısında değil, Dünya’da ki öteki devletlere karşıda farklı farklı tavırlar içinde olduğuna dikkat çeken Baybatur, şöyle konuştu: “Bu ABD, dolar üzerinden Türkiye Cumhuriyeti’ni idareli olarak zorlama duruma sokmak istiyor. Ülkemizi, milletimizi dolarla, parayla pulla sıkıntıya sokmak istiyorlar. Bunların diğer planları var. Bu planları devreye sokmak için farklı alanlara yönlendirilmiş operasyonlar uyguluyorlar. 15 Temmuz bunlardan bir tanesiydi. Başaramadılar! Çünkü insanlar reis-i cumhurunun yanından dimdik durdu, sokağa indi ve darbecileri püskürttü. Baktılar darbe, top, tüfek ve silahla olmuyor, bu millet kendi içinde ne sorun olursa olsun, mesele memleket olunca bir araya geliyor, o zamanda doları, parayı pulu devreye sokarak ekonomik darbe ile Türkiye’yi karıştırmak istiyorlar. Allah’ın izni ile bunda da başarılı olamayacaklar” – MANİSA