Ak Partili Artist, ‘Biz Bir ve Beraber Olduğumuz Sürece Bu Sıkıntıyı da Aşacağız’

Ak Partili Artist, 'Biz Bir ve Beraber Olduğumuz Sürece Bu Sıkıntıyı da Aşacağız'
Ak Partili Artist, 'Biz Bir ve Beraber Olduğumuz Sürece Bu Sıkıntıyı da Aşacağız'
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin hukuku, yasaları ve uluslararası kanunları hiç sayarak kendi başına uyguladığı politikalar yüzünden bugün baskı bir süreçten ve sıcacık bir boğazdan geçildiğini gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Sahin Sanatçı, “Ama inanın bu noktada da biz, bir ve beraber olduğumuz sürece bu sıkıntıyı da aşacağız. Bu noktada biz AK Parti neferleri olarak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu ülke için çalışacağız” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yarımcısı ve İnsan Hakları Bakanı Dr. Leyla Sahin Sanatçı, Elazığ’a geldi. AK Parti İl Başkanlığında partililer ile bir araya gelen Sanatçı, açıklamalarda bulundu.

Bu güne kadar ne yaptılarsa insana hizmet amacı ile yaptıklarını dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Ressam, “Kendi insanımızın değerine değerinde katma için çalıştık. Sadece sınırlarımız içerisinde yok, bizim vatandaşımız olup sınırlarımız haricen yaşamış tüm vatandaşlarımızın ya da mazlum coğrafyada şuanda can sıkıntısı içerisinde olan tüm insanları için çalıştık. AK Parti’nin göstermiş olduğu uğraş takdire şayan bir çaba olarak görülmelidir. İnsan hakları, ara sıra uluslararası platformlarda önümüze çıkan her çalışmada Türkiye’nin aleyhinde bir takım araştırmalar gerçekleştirmek isteyenlerin için done olarak kullanılan mevzudur. Bizi bu konuda eleştirenlere fiilen şunu sormak ve bildirmek lüzumlu. Bizi eleştirirken dönüp kendinize bir bakın. Neler yapıyorsunuz. Kendi ülkenizde yaşamış öbür ırktan ve dinden insanlara nasıl davranıyor ve haklarını nasıl koruyabiliyorsunuz. Orada yapılan ihlalleri neden görmezden geliyorsunuz” diye konuştu.

“Dünyada en çok ihtiyaç olan şey güven ve kolaylık”

Dünyada ve Avrupa’da artmış bir ırkçılığım olduğunu vurgulayan Sanatkâr, “Irkçılığın temelindeki fiilen bire bir insanlara saldırıların yattığını görmemiz gerekiyor. Yalnızca muhakkak bir coğrafyada değil, dünyanın her uygun kendini demokrasinin ve insan haklarının beşiği olarak tanıtan Avrupa’nın göbeğinde bile öyle fazla ırkçı saldırıya şahitlik yapıyoruz. Bunlar can sıkıcı durumlar. Dünyanın doğrusu ihtiyacı olan güven ve huzuru korkutma eden unsurlar. Şuanda dünyada en çok ihtiyacımız olan şey, güven ve huzurdur. Artık terörizmin sınırları değil. Dünyanın her uygun her lahza karşımıza çıkabilir. Ama İslam düşmanlığı bu değin hızlıca yayılmaya ve insanların akıllarında benzeri İslam dini ile terörizmin bir araya getirilmesi ve yakınlaştırılması ile birlikte bu risk artmaktadır. Biz bu gerçekleri izah etmek zorundayız. Bizim dinimiz uzlaşma dinidir”ifadelerini kullandı.

“Türk liramıza sahip çıkmayı çok önemsiyoruz”

ABD’nin hukuku, yasaları ve milletlerarası kanunları hiç sayarak kendi başına uyguladığı politikalar yüzünden bugün baskı bir süreçten ve sıcacık bir boğazdan geçildiğine dikkat çeken Usta, “Lakin inanın bu noktada da biz bir ve beraber olduğumuz sürece bu sıkıntıyı da aşacağız. Bu noktada biz AK Parti neferleri olarak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu ülke için çalışacağız. En tepeden mahalle temsilcimize varana dek bir ve beraber olarak yaptığımız her çalışmanın sonucunu Türkiye görecektir. Bugüne değin fark etti, bundan sonradan da görecektir. Hedefimiz bir ve beraber olmaktır. Bizim hedefimiz ülkemizi işgal etmeye çalışan, kendisini bu ülkenin üstünde bir şiddet olarak görmeye çalışan tüm vesayet odaklarına dur demektir. Biz bunu bugüne kadar yaptık, bundan sonrada yağacağız. Tankla, tüfekle ve uçakla üzerimize gelinmesi karşın bu insanlar, 15 Temmuz’da sokağa çıkıp nasıl oysa bunlara dur dediyse bugün hesaplı olarak bizim üzerimize gelmeye çalışanlara da biz meydanlara çıkıp dur demeyi beceren bir milletiz. O yüzden kendi değerimiz olan Türk liramıza sahip çıkmayı fazla önemsiyoruz. Biz kendi ülkemize, vatanımıza, bayrağımıza ve paramıza da sahip çıkıyoruz. Biz bu noktada bir ve beraber olduğumuz sürece bu sıkıntıların hepsini aşacağımızdan eminiz” ifadelerine yer verdi. – ELAZIĞ