AK Parti’den erken tercih açıklaması: ‘Herkes kendini 31 Mart ’a ayarlasın’

AK Parti'den erken tercih açıklaması: 'Herkes kendini 31 Mart ’a ayarlasın'
AK Parti'den erken tercih açıklaması: 'Herkes kendini 31 Mart ’a ayarlasın'
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Sakarya İl Teşkilatı bayramın ikinci gününde il binası önünde düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

İl binası önünde AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma programına; AK Parti Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Ali İhsan Yavuz ilk olarak almak üzere, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, milletvekilleri Recep Uncuoğlu, Çiğdem Erdoğan Atabek, ilçe belediye başkanları ve fazla sayıda partili katıldı. Bayramlaşmanın arkasında hatıra fotoğrafı çektirilirken, katılanlara değişik ikramlarda da bulunuldu.

“HUZURLU BİR DÜNYA YAPI ETMEK İÇİN ŞIMDIDEN KOLLARI SIVADIK” 

AK Parti 6. Klasik Büyük Kongresi sonrası AK Parti Tercih İşleri ’nden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirilen Ali İhsan Yavuz katıldığı bayramlaşma töreni sonrasında gazetecilere tanımlama yaptı. Huzurlu bir dünya yapi etmek için kolları sıvadıklarını belirten Yavuz, “En hoş günlerimizden birisi bugün çünkü bugün bayram, Kurban Bayramı. 2 büyük dini bayramdan bir her birine, böyle güzel bir ortamda hakikaten refah içerisinde geçirdiğimiz bir bayramı daha idrak ediyoruz. Rabbimize ne değin hamd etsek azdır. Doğrusu bütün dünya insanlığı ve tüm Müslümanlar benzer kolaylık içerisinde bayramı kutlayamıyor. Bizim en büyük temennilerimizden bir tanesine tüm Müslümanların hatta tüm insanlığın rahat içerisinde bir dünyada hayatlarını devam ettirmeleridir. Bunun için gerçekte el birliği içerisinde çalışmamızda menfaat var. Fakat dünya manâsız durmuyor, dünya biraz kargaşa istiyor. Kastım da bir takım odak ve güçler. bir takım güçler gerçekte azıcık şamata, problem, savaş, dövüş, tartışma ve şamata istiyor. Çünkü o kurmuş oldukları ahenk oysa o kadar işliyor. O düzenin geleceğini ama pek ortaya çıkarabiliyor ve geleceğini böylece kazanabiliyorlar. Lakin biz bu düşüncelerde olanların düşüncelerine inat, huzurlu bir dünya yapi etmek için çoktan kolları sıvadık ve Cumhurbaşkanlığımızın arkasında, onun liderliğinde koşuyoruz. Amacımız sadece Türkiye ’yi kurtarmak değil. Ben inanıyorum Recep Tayyip Erdoğan ’ın kafasında bütün insanlık daha bir diğer refah içerisinde hayatını geçirsin diye bir us var ve bunun için de bir çaba var” dedi.

“HERKES 31 MART 2019 ’DA YAPILACAK SEÇİMLERE KENDİSİNİ AYARLASIN” 

Lokal seçimlerin tarihinin değişmesi veya öne alınmasının laf konusu olmadığını dile getiren Yavuz, “Türkiye ’de lokal seçimler açısından söylüyorum bizim genel mantalitemizde pek lakin bilhassa önümüzdeki duran seçimler için söylemek istiyorum; cümbür cemaat 31 Mart 2019 ’da seçimin yapılacağına kendisini uyarlasın ve ayarlasın diyoruz. Seçimin öne alınması, tercih tarihinin değişmesi diye bir şey katiyen söz konusu değildir. Seçimler 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak ve herkes de ayağını buna kadar denk edinmek durumundadır. Hesabını, kitabını da buna kadar yerine getirmek durumundadır. Olay fazla net ve açıktır” diye konuştu. 

Burak Can Tokyürek