AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayına Hevesli Karşılama

AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayına Hevesli Karşılama
AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayına Hevesli Karşılama
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti’nin Niğde Belediye Başkanı adayı Emrah Özdemir, coşkuyla karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kadar Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda, Niğde Belediye Başkanlığına aday gösterilen eski AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, İstanbul’dan Niğde’ye döndü.

Özdemir’i, parti binası önünde coşkuyla karşılandı.

Burada vatandaşlara hitap eden Özdemir, İstanbul Sancaktepe’deki helikopter kazasında şehit olan askerlere Allah’tan rahmet ve ailelerine dayanıklılık diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Niğde Belediye Başkanı Adayı olarak açıklandığını anımsatan Özdemir, şunları kaydetti:

“Beni bu göreve bedel gördükleri için Genel Başkanımıza ve teşkilatımıza şükranlarımı sunarım. AK Parti olarak bu günlere gelmemiz hiç kolay olmadı. Cumhurbaşkanımızın değindiği gibi 16 yıl önce ülkemizde insanların başlarını sokacak yerleri, sobasında yakıt odunları ve karınlarını doyuracak aşları yoktu. Belediyecilik anlayışımız esas hizmetleri sağlamaktı. Şehircilik namına anlatacaklarımızdan önce halkımızın asgari ihtiyaçlarını gidermeyi ilk önce amaç edinmiştik ancak Allah’a şükürler olsun oysa, bu 16 yılda fazla yol katettik; Türkiye olarak ve Niğde olarak bu aşamayı geride bıraktık. Bundan Böyle daha büyük hedeflerimiz olacak. Bizlerin de amacı Niğde’de öbür projelere imzalamak, diğer iller arasında Niğdemizi daha ön plana çıkarmak ve hedefimiz olan büyükşehir Niğde’nin altyapısını oluşturmak olacaktır.”