AK Parti Mardin İl Başkanlığı’na Faruk Kılıç Getirildi

AK Parti Mardin İl Başkanlığı'na Faruk Kılıç Getirildi
AK Parti Mardin İl Başkanlığı'na Faruk Kılıç Getirildi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Merkezi tarafından geçen hafta içerisinde görevden alınan Nihat Eri’den boşalan Mardin İl Başkanlığı görevine Faruk Kılıç getirildi.

Devlete Ait başvuru müracaatı bulunan adaylar aralarında AK Parti Genel Merkezi’ne gösteri edilen, AK Parti 26’ıncı dönem milletvekili adayı Süleyman Çelik, AK Parti Kızıltepe İlçe eski Başkanı Faruk Kılıç, Mardin Büyükşehir Belediye Başkan namzet adayı Mehmet Vejdi Kahraman ile AK Parti eski İl Başkanı Bahattin Uncu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile dün akşam 8’inci kattaki makamında görüştü. AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ile Bölge Koordinatörü Azmi Ekinci’nin de eşlik ettiği görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılan değerlendirmenin peşinde,  AK Parti Mardin İl Başkanlığı’na Kızıltepe eski İlçe Başkanı Faruk Kılıç’ı görevlendirdi.

AK Parti İl Başkanlığına atanan Faruk Kılıç, yeni dönem için görevlendirme yazısını teşkilatlanmadan sorumluluk sahibi Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’den aldı. Kılıç, yeni görevi süresince partiye uygu bir çalışma içerisinde olacağını belirterek, “Ülkemiz ve milletimiz açısından epeyce önemli bir seçim sürecinin arifesindeyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde partimizin bu seçimlerden yargı ettiği başarılı sonuçları alması için her zaman birlikte çalışacağız. Mardinimiz’e bahtı açık uğurlu olsun” dedi.

– Mardin