AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ Kütahya’da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ Kütahya'da
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ Kütahya'da
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Kütahya’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Vali Ahmet Hamdi Nayir’e terbiye ziyaretinde bulundu.

Vali Nayir’in makamında gerçekleşen ziyarette AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’a, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Ahmet Tan, Ceyda Çetin Erenler ve İshak Gazel ile AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özgün eşlik etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ı Kütahya’da ağırlamaktan tatmin duyduğunu ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, “İzmir’de çok sayıda Kütahyalı olduğunu biliyoruz. İzmir’den milletvekili seçilmiş bir Kütahyalı olarak bizler için de orada bir görev ifa ediyorsunuz. Hemşehrilerimizin taleplerini dinlemek, yapmak olarak sizler için de hoş bir durum. Sizlerin keza parti içindeki önemli görevleri ayrıca de bizim hemşehrilerimizin en fazla olduğu yerde varlığınız Kütahya için bir fırsattır diye düşünüyoruz. İnşallah bunlar Kütahya lehine yapılabilecek her işte bizlerin önünü açacak hadiseler olacak” dedi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir’e misafirperverliği için teşekkür eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, “İzmir milletvekili olarak 4 dönemdir tayin yapıyoruz ve Kütahyalıların fazla yoğun olduğu bir ilde siyaset yapıyoruz. bununla birlikte da Kütahya’da yetişmiş, ortaokul, lise yıllarını Simav’da geçirmiş biri olarak da Kütahya’yı tanıyan birisiyiz. Bu açıdan hem bugüne kadar yaptığımız görevlerde ayrıca de şimdiki parti görevimizde bu hassasiyeti, Kütahyalı olma gururunu defalarca için taşımaktan büyük onur duyduk. Bundan daha sonra da inşallah devam ettireceğiz. Seçildiğimiz bir il var, alt fakat oraya aleyhinde mesuliyetlerimiz var lakin Türkiye’de dair mesuliyetlerimiz daha da arttı. bundan başka doğduğumuz, büyüdüğümüz, evladı olduğumuz şehirler var, Kütahyamız da bu şehirlerimizden birisi. Kütahya’yı bütün ilçeleriyle beraber tanıyor ve çok seviyoruz. İlimiz, bölgemiz için daha güzelini gerçekleştirmek için çaba edeceğiz” diye konuştu.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, günün anısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’a çini vazo armağan etti. (EFE) – KÜTAHYA