AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ: ‘Bu Insanlar 2023 Hedefinden Bir Gram İmtina Etmeyecek’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ: 'Bu Insanlar 2023 Hedefinden Bir Gram İmtina Etmeyecek'
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ: 'Bu Insanlar 2023 Hedefinden Bir Gram İmtina Etmeyecek'
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “Bizde bu irade olduğu sürece, bugüne kadar nasıl bu badirelerin altından iyi bir şekilde çıkmışsak, 2023 hedeflerini bu ülkeye kazandırma konusunda da benzer başarıyı elde etmekten bir gram imtina etmeyecek bu ırk.” dedi.

Dağ, Kırıkkale Müftülüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen partisinin Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, AK Parti’nin kayda değer bir galibiyet elde ettiğini,önlerinde yeni bir atılım ve sıçrama süreci bulunduğunu, 17 yılda birçok alanda kat kat büyüttükleri alanlara yenilerini ekmeyi hedeflediklerini belirtti.

Hamza Dağ, “Ekonomiyi söylüyoruz, ‘3 kat büyüttük’ diye. Lakin savunma sanayinde geldiğimiz yeri bizzat Kırıkkaleliler iyi bilirler. Fakat dünyada yaşanan hadiseler, ülkemizde acilen atmış olduğumuz adımlardan sonradan yaşatılmaya çalışılan süreç, bize bu ikinci önemli sıçrama döneminde çok daha özenli, beraber ve birlikte olmayı gerekli kılıyor. Acilen özellikle son yıllarda yaşanan hadiselerde elde ettiğimiz başarılar, fazla manâlı başarılardır. Seyahat olaylarını tertipleyenler, olaylar neticesinde 2018 Türkiye’sinde halen Recep Tayyip Erdoğan’ın lider olacağı bir Türkiye hayal ederek bunu tertiplememişlerdi. Onların derdi, tasası, düşüncesi çok farklıydı. Gayeleri farklıydı. O vakit Recep Tayyip Erdoğan’a ‘çok sert çıkıyorsun’ diyenler, yıllar geçtikten daha sonra ne kadar haksız olduklarını daima birlikte yaşadık. derhal da yaşadığımız bu süreçte bunu yapanlar, karaborsacılık, stokçuluk yapanlar çok uzun vakit değil, kısa bir vakit sonradan ne dek adaletsizlik ve hatalı yaptıklarını ve zarar ettiklerini Allah’ın izniyle defalarca birlikte göreceğiz. Bizde bu irade olduğu sürece, bugüne değin nasıl bu badirelerin altından iyi bir şekilde çıkmışsak, 2023 hedeflerini bu ülkeye kazandırma konusunda da aynı başarıyı elde etmekten bir gram imtina etmeyecek bu millet.” diye konuştu.

AK Parti teşkilatının dünyanın en büyük sivil toplum örgütü olduğunu anlatan Dağ, bugün hangi ile gitseler karşılarında yüzlerce partiliyi bulduklarını ifade etti.

AK Parti’nin Türkiye’nin tamamında olan, kalpten kalbe kardeşlik hukukuyla birbirini seven bir teşkilat olduğunu vurgulayan Dağ, “Bu teşkilatın gücüyle, coşkusuyla, heyecanıyla, liderine güveniyle ve liderinin ardından dimdik duruşuyla bu yaşadığımız hadiseleri de Allah’ın izniyle bir kenara koyacağız. Bu ülkeyi peşine düşüp takip edenler şunu iyi bilecekler. 16 yıldır Recep Tayyip Erdoğan’ı alıkoymak için çok uğraşlar verdiniz, başaramadınız. Birçok oyunlar oynadınız, tuzaklar kurdunuz lakin beceremediniz. Bu ülkede bundan böyle bir tane Recep Tayyip Erdoğan yok, binlerce Recep Tayyip Erdoğan var hamdolsun.” değerlendirmesini yaptı.

Eren Erdem’in, MIT tırları soruşturmasında “şahit” olması

MIT tırları meselesini herkesin hatırladığını ve 17-25 Aralık’tan sonradan ikinci operasyonun yapıldığına değinen Dağ, şunları kaydetti:

“Bunlarla ilgili daha sonra CHP Milletvekili Eren Erdem diye bir zat, esasında ahlaksız bir birey o vakit bir gazete kurdu. O vakit o gazeteyi ona kimin kurdurduğunu gayet iyi biliyordu. O gazete üzerinden aralıksız operasyonlar yaptı. Bugünlerde o zaman bizim söylediğimizi birbirlerine fikir itiraf etmeye başladılar. Ama itiraf ederken de bir takım hususları sıcacık tutarak, tehdit etme vererek ve bazı bölümleri belirsiz bırakarak ifadeleri olmuş. Bugünlerde gazetelerde okuyoruz. Vaktinde Recep Tayyip Erdoğan’ı Lahey’de yargılama konusunda tehdit edenler bugün birbirlerine düşmüşler. Allah’a hamdolsun pek Lahey’de falan yok, Türk yargısının önünde derhal hesap veriyorlar. Bunlar sadece siyasi muafiyet elde etmek için bu işin içerisine girmişlerdi. Bunların siyasi uzantısı CHP içinde genel başkanından genel başkan yardımcılarına dek duruyor. Bunların siyasi uzantılarının da gerekli hesabı yargımıza vermeleri gerekecektir.”

İl Başkanı Nuh Dağdelen, Dağ’a Kırıkkale Büyük Anadoluspor atkısı ve forması hediye etti.

Toplantıya, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile partililer katıldı.