AK Parti Gemlik Belediye Başkan Aday Adayı Enver Şahin Açıklaması

AK Parti Gemlik Belediye Başkan Aday Adayı Enver Şahin Açıklaması
AK Parti Gemlik Belediye Başkan Aday Adayı Enver Şahin Açıklaması
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Gemlik Belediye Başkan aday adayı Enver Şahin, Gemlik’i kişilere kadar yok, geleceğe tarafından planlayacaklarını söyledi.

AK Parti Gemlik Belediye Başkan aday adayı Enver Şahin, İhlas Haber Ajansı (İHA) Bursa Alan Müdürü İhsan Altıkardeş’i ziyaret etti.

Ak Parti’de daha önce 5 sene ilçe başkanlığının yanısıra değişik görevlerde bulunduğunu hatırlatan Enver Şahin, 55 yıllık hayatının geçtiği Gemlik’te eskiyi ve yeniyi iyi ayırt edebildiklerini belirterek, “Kendimce Gemlik’in kişilere göre planlanmaması gerekiyor. Geleceğe kadar planlanması için namzet adayı oldum. Öteki adayların hepsinde farklı bambaşka yetenekler ve kaliteleri var. Oysa kalitenin yanında data hüner tecrübeye ihtiyaç olduğu için aday oldum. Kendime güveniyorum. Seçim sürecinde vatandaşlarımızın adaylık için teveccühünü gördük. STK’lar ile yaptığımız görüşmede aday olmamı tavsiye etti. 2009 yılında 3 bin birey ile bir namzet adaylığı açıklamam olmuştu. Güzel bir teveccühle aleyhinde kaşıya kaldık. Gemlik tarihinde ilk kere böyle bir namzet açıklaması olmuştu. tekrar tekrar nasibe inanan ırk olduğumuz için 2009’da direkten döndük. Derhal kolları sıvadık” dedi.

Gemlik’in bir çok güzelliğe sahip olduğunu ifade eden Şahin, “Bu güzelliği en iyi şekilde gözetmek gelecek nesillere adapte etmek için aday adayı oldum. Inşa edeceğimiz Gemlik’te ırk sokaklarında gezerken binalarıyla konuşacaktır. Sosyal donat alanlarıyla, kültür merkezleriyle, zeytincisinin sorunlarının bittiği yeni bir Gemlik yapı edeceğiz” şeklinde konuştu. – BURSA